ZLATARSTVO IN GRAVERSTVO PEČNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO IN GRAVERSTVO PEČNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARSTVO IN GRAVERSTVO PEČNIK

   Telefon: 02 883 80 63, 040 95 00 95

   PE Ravne na Koroškem
   Koroška cesta 6, 2390 Ravne na Koroškem

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  več kot 35 letno delovanje zlatarne Pečnik

  V Zlatarstvu in graverstvu Pečnik letos praznujemo že 33 leto delovanja. Kljub temu, da imamo v ponudbi več kot 300 vzorcev, lahko za vsak par po vaših željah in merah izdelamo poročne prstane. S certifikatom in garancijo zagotavljamo strokovno izdelavo in garantiramo vsa morebitno potrebna popravila.

  Nudimo vam širok izbor zlatega in srebrnega nakita z vgrajenimi dragimi, poldragimi ali sintetičnimi kamni. Predelamo vam tudi vaš stari nakit v novejšo, sodobnejšo obliko.

  Če ste poklonili naš izdelek in ste zgrešili okus obdarovanca se lahko izdelek tudi zamenja za drugega. Če pa niste prepričani kaj kupiti, lahko kupite tudi darilne bone v želeni vrednosti in si potem obdarovanec izbere sam.

  V vseh teh letih obrti in dela v zlatarstvu smo si nabrali veliko izkušenj, zato je nakit, ki prihaja iz naše delavnice, strokovno izdelan in ima poseben navdih.

  Obiščite nas in se prepričajte o naši ponudbi, prijazni postrežbi in strokovnemu svetovanju. Za vse izdelke jamčimo z garancijo, katero lahko uveljavljate še leto dni od dneva nakupa, četudi je izdelek poškodovan mehansko. Izpadle kamenčke nadomestimo z novimi v enaki kvaliteti. Priredimo velikost prstanov in pri tem garantiramo kakovost izdelka še naprej. Na vse izdelke kupljene pri nas vam želejeno gravuro poklonimo.

  Vsi naši izdelki so predpisane čistine zlata po standardih, kar dokazujejo žigi proizvajalca in pregledani na Uradu za meroslovje Rebublike Slovenje in ob nakupu vsakega izdelka prejmete certifikat z katerim še dodatno jamčimo za kvaliteto.

  VABLJENI V SPLETNO TRGOVINO JUWELE, KJER SI LAHKO OGLEDATE DODATNO PONUDBO NAKITA.

  Iz ljubezni do nakita

  Nova vizija, svež koncept nakita, ki je namenjen mladim po srcu, s tistim kančkom pridiha navihane mladosti, igrivosti, drugačnosti, tiste zadnje pikice na I, ki daje ženski osebnosti še zadnjo priložnost, da zares zasije z vsemi svojimi čari.

  Vsaka ženska je rada lepa...Svojo notranjo lepoto skozi nakit izžareva tudi navzven.

  Juwele je nastal kot blagovna znamka Zlatarstva Pečnik z namenom, da del linije namenimo modernim trendom, sledimo aktualni modi, za tiste, ki s(m)o in za vedno ostajamo mladi po srcu. Dame si lahko tukaj izberejo svoj najljubši kos nakita, zase ali za prijateljico, mamo, sestro, hči, ali pa tudi za svojega izbranca. Fantje si lahko na tej strani oddahnejo po beljenju glave, kaj svoji najdražji pokloniti ob njenem ali njunem prazniku.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp