ZLATARSTVO ALEŠ PETEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARSTVO ALEŠ PETEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARSTVO ALEŠ PETEK

   Glavni trg 9, 3000 Celje

   Telefon:  031 848 112

   Kontaktna oseba: Aleš Petek

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zlatarstvo Aleš Petek je mlado družinsko podjetje ustanovljeno leta 2001. Prepoznavni smo po izdelavi in prodaji lastnega nakita, ki je v celoti izdelan v naši zlatarni in na to smo tudi zelo ponosni.

  Naše vodilo je : »Samo najboljše je dovolj dobro« in temu sledimo v celotnem postopku izdelave in prodaje nakita.

  Uporabljamo le najboljše materiale in najnovejše tehnike izdelave. Sodelujemo s preverjenimi dobavitelji in z nenehno kontrolo postopka izdelave, vsakega posameznega kosa nakita, ničesar ne prepuščamo naključju.

  Rezultat je visokokakovosten nakit, izdelan v Sloveniji, ki je tako nam, kot tudi vam, uporabnikom, v veselje in ponos.

  Naši izdelki so več kot nakit, so zgodba o ideji in nastanku, vloženemu znanju in trudu, ter posledično nosilci pozitivne, ustvarjalne energije, s katero so bili ustvarjeni.

  zlatarstvo aleš petek - visoko kakovosten nakit za vsako priložnost

  Zlatarstvo Aleš Petek vam ponuja veliko izbiro unikatnih poročnih in zaročnih prstanov. Ves nakit pa vam lahko izdelamo povsem po vaših željah. Poleg tega naša ponudba zajema tudi veliko izbiro srebrnega in jeklenega nakita.

  Po želji vam prstane izdelamo tudi v drugih barvnih kombinacijah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp