ZLATARNA LEA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARNA LEA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARNA LEA LITIJA

   Ulice Mire Pregelj 4, 1270 Litija

   Kontaktna oseba: ga.Lea

   Telefon: (01) 899 53 93

   ZLATARNA LEA LITIJA

   C. na Grmače 16, 1251 Moravče

   Telefon: 01 723 18 68

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zlatarna Lea se nahaja v Litiji. Zlatarna se ponaša z dolgoletno tradicijo, saj njen obstoj sega v leto 1994. Izdelujejo srebrni in zlati nakit, poročne in zaročne prstane ter nakit po naročilu strank. Nakit v zlatarni je obdelan s sodobno tehniko a še vedno po neizbežnih klasičnih postopkih.

  poročni prstani

  Poročni prstan je simbolj ljubezni in neskončnost vaše ljubezni. Izbira poročnega prstana ni enostavna, kot se zdi. Prstan boste nosili do konca življenja, zato naj bi bil nekaj, česar se v nekaj letih ne boste naveličali.

  Na voljo je veliko stilov, zato lahko vsak najde prstan po svojem okusu. Kar zadeva slog, pa se morate najprej odločiti, ali bosta oba nosila podobne prstane ali bo vsak izbral tistega, ki izraža njegovo osebnost. Najbolj priljubljeni slogi so:
  - Tradicionalni navadni prstani - čeprav so navadni, bodo vedno elegantni in modni. Ti so tudi najbolj primerni za moške, ki niso vajeni nositi nakita
  - Prstani z biseri, ki so nekoliko bolj dodelani
  - Dvobarvni prstani, ki jih lahko nosite z zlatim ali srebrnim nakitom
  - Keltski poročni prstani, ki so pokriti s starodavnimi vozlastimi modeli in so videti resnično elegantno
  - Prstani z enim samim dragim kamnom
  - Diamantni prstani

  V Zlatarni Lea lahko izbirata med različnimi materiali, oblikami in vzorci. Našla bosta vse od klasičnih oblik, ekstravagantnih oblik in prepletenih linij in pa tudi tiste bolj glamurozne kot so z diamanti in brilijanti.

  zlatarna lea - unikatni nakit

  Zlatarna Lea vam nudi veliko izbiro zlatih in srebrnih prstanov, zlatih in srebrnih in uhanov, zapestnic in mnogih drugih čudovitih unikatnih kreacij. Ves nakit vam izdelamo povsem po vaših željah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp