ZLATARNA BB

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZLATARNA BB

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZLATARNA BB

   Zadobrova 70a, 3211 Škofja vas

   Telefon: +386 70 644 056

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   Zadobrova 70a, 3211 Škofja vas

  Zlatarna BB se nahaja v Škofji vasi. Zlatarski mojster Branimir Boršič navdušuje s svojimi kreacijami že 34 let. Ves nakit je izdelan ročno in iz slovenskega porekla.

  Zlatarna BB – kakovost je za nas na prvem mestu! V naši ponudbi boste odkrili več vrst nakita in dragih kamnov. Specializirani smo v izdelavi zlatega nakita.

  Podarite nekaj posebnega. Izberite stilsko dovršen nakit slovenskega porekla, izdelan z ljubeznijo.

  zlatarna bb - PODARITE NASMEH in OKITITE LJUBEZEN

  Zaroka in poroka sta dva najpomembnejša dogodka vašega življenja. Tradicionalno se ob takšnih dogodkih podarijo zaročni in poročni prstani. Eden bolj zabavnih delov pri načrtovanju tega velikega življenjskega koraka je izbira vaših prstanov. Ko poročni nakit oblikuje in ustvari zaljubljeni par, pa ta postane še bolj poseben.

  Ko se odločate za kos nakita, ki bo za večno obeleževal vajino ljubezen, je prav da izberete kvaliteto in da prstan, ki bo od srečnega trenutka dalje krasil vaše roke odraža tudi vas in vaša prepričanja. Široka ponudba kvalitetnih zaročnih in poročnih prstanov Zlatarne BB je vsekakor prava izbira! Zakaj? Ker mojstrske roke g. Boršiča vsakega od njih izdelajo ročno in s posluhom za vaše želje.

  Podarite slovensko kvaliteto. Podarite nasmeh – okitite ljubezen.

  SESTAVI SI SVOJ SIJAJ

  Vsak poročni prstan lahko izdelamo povsem po vaših željah. Naša dodana vrednost je, da je ves nakit izdelan iz slovenskega porekla in iz najvišje kakovosti.

  ZAROČNA PRAVLJICA MALO DRUGAČE – MNENJE ZADOVOLJNE STRANKE:

  “Moj sedanji mož me je presenetil z zaroko, ob kateri mi je namesto običajnega prstana podaril verižico “kraljevo pletenje”, ki sem si jo od nekdaj želela. Takrat nad njegovim zaročnim darilom nisem bila najbolj navdušena, saj se mi je zdelo preveč neobičajno, posebno in celo malo “čudno”, kajti zaroko vedno spremlja odpiranje majhne škatlice s čarobnim prstanom. Danes pa gledam na to povsem drugače, saj verižica simbolizira najino vez. Izraža trdnost, trajnost in moč ter naju povezuje, s tem ko jo imava oba kot pečat pripadnosti drug drugemu. Po vseh teh letih je ohranila prvotno obliko in lepoto, kljub temu da naju spremlja na vsakem koraku in je nikoli ne snameva z vratu. Je postala del naju in upam, da tako ostane še naprej. Verižico “kraljevo pletenje” zato toplo priporočam vsem, ki želijo svojo ljubljeno osebo obdariti s trajnim spominom na nek poseben dogodek ali pa tudi kar tako v znak ljubezni in spoštovanja. Zadovoljstvo obdarjene osebe je zagotovljeno.

  Tudi poročne prstane so nama oblikovali in izdelali po najinih željah. Zaradi vrhunske in brezhibne izdelave zaročne verižice in poročnih prstanov ostajam zvesta in zaupam ZLATARNI BB.”

  Meta Balaško, Celje

  Izdelek je na voljo v variaciji BELO, RUMENO ali RDEČE ZLATO.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp