ZAJČJA DOBRAVA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZAJČJA DOBRAVA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA ZAJČJA DOBRAVA
   Novo Polje 27, Ljubljana

   Kontaktna oseba: Špela Sedej Šebenik – 040 574 609

   Kontaktna oseba: Dušan Šebenik – 068 148 348

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Na jasi sredi gozda v Novem polju stoji gostilna Zajčja Dobrava. Naša kulinarika temelji na mednarodni kuhinji in ponosno vam lahko postrežemo z številnimi meniji raznovrstnih specialitet. Med specialitete pa sodijo jedi izpod peke, in sicer pečen zajec, teletina, jagenjček in kozliček.

  V okusno opremljenem starinskem ambientu notranjosti lahko poizkusimo tudi srbsko gibanico, divjačinsko pašteto s kaprami, vse vrste “žar jedi”, njoke s tartufi, ajdovo kašo z jurčki, ribje jedi ali različne domače sladice, med katerimi sta posebej okusni baklava in pannacota. Spomladi, ko se malo otopli, pa je njihova terasa tisto, kar privabi obiskovalca. Med uživanjem kulinaričnih specialitet sedimo skoraj ob drevesu, pojejo nam ptički. Svoje otroke lahko od mize opazujemo, kako se igrajo na katerem od dveh igrišč, se podijo po gozdu ali jahajo konje, ki jih ima lastnik. V septembru prirejajo zeljado, kjer pečejo bika in pripravijo vse vrste zeljnatih jedi. Zajčja Dobrava je svoje ime dobila po zajcih, ki jih je tu naokrog ogromno. In tudi zajec je tista jed, po kateri so že od nekdaj sloveli. Postrežemo vam z zajčjo ragu juho, pečenim zajcem izpod peke ali pečenim zajcem s slivami in slanino. Kljub veliki izbiri mesnih specialitet, pa tudi vegeterijanci ne bodo odšli lačni domov – za to poskrbi domača gobova juha, jajčevci s paradižnikom in mocarelo in še več jedi iz sezonske sveže zelenjave. O možnosti sprehoda in rekreacije po okusnem obroku, pa zagotovo ni treba izgubljati besed.

  POROKA V PARKU ZAJČJA DOBRAVA

  Ste tik pred tem, da morate določiti idealen kraj, kjer boste dahnili usodni da? Se morda spogledujete z mislijo, da bi svoj usodni da izrekli v idilični naravi? Zajčja Dobrava je idiličen kraj za poroke saj vam ponuja razkošje zelenih gozdov in ptičjega žvrgolenja.
  V pravljično lepem okolju sredi narave bomo vaš poročni dan spremenili v nepozabno doživetje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp