ZABAVNI BALONI KLAUDIJA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ZABAVNI BALONI KLAUDIJA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ZABAVNI BALONI KLAUDIJA

   Kontaktna oseba: Klaudija Gregorc

   Telefon: 041 483 393

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zabavni baloni Klaudija imamo bogato ponudbo najrazličnejših vrst balonov za različne dogodke in različne tematike. V naši ponudbi boste našli:
  - Dekoriranje in aranžiranje z baloni,
  - Napihovanje balonov,
  - Darila v balonu,
  - Toperji za na torto,
  - Poročna dekoracija,cerkvena dekoracija, krst,
  - Rojstnodnevne zabave,
  - Baby showerji,
  - Presenečenja ob rojstvu...

  Poročna dekoracija z baloni

  Dekoracija poroke z baloni je postala trend v svetu porok, zato imamo za vaju širok nabor možnosti, ki ustrezajo vajinemu dnevu. Velikimi baloni, polnjenimi z belim perjem in konfeti, ki ohranjajo klasičen videz, trendovskimi baloni, polnjenimi s konfeti iz rožnatega zlata, in če iščete svetle barve, ki ustrezajo vaši temi, imamo tudi manjše balone, polnjene z barvnimi konfeti.

  Vajini gostje bodo zagotovo vzljubili te velike poročne balone, saj so elegantni, a zabavni, tako kot bi moral biti vajin poseben dan!

  Imamo nekaj odličnih možnosti za dekliške ali zaročne zabave, rojstno dnevne zabave, baby shower... Prav tako je odličen rekvizit za vse tiste fotografije, na katere se boste želeli ozreti nazaj in se jim smejati v prihodnjih letih.

  Ne glede na to, ali želite posebno barvno kombinacijo ali mavrico barv, je balone vedno zabavno imeti in to vam ponujamo pri Zabavni baloni Klaudija.

  Popestrite zabavo vašega otroka in ga presenetite z baloni njegovih najljubših risanih junakov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp