WHEELY SLADOLED NA KOLESIH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A WHEELY SLADOLED NA KOLESIH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   WHEELY SLADOLED NA KOLESIH

   Kontaktna oseba: Katarina

   Telefon: 041 546 231

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Wheely sladoled na kolesih je sladka popestritev na različnih dogodkih kot je poroka, rojstni dan, team buildingi, fantovščine, dekliščine in ostali dogodki. Iz lastnih izkušenj lahko zagotovimo, da Wheely sladoled na kolesih nariše nasmehe na obrazu, kjerkoli se pojavi! Je odlična ideja za popestritev porok in obletnic, še bolj primeren pa kot atrakcija na promo dogodkih podjetij ali pa kar pred pisarno, kjer lahko razveselimo zaposlene.

  Ne glede na to, ali je vaš dogodek v hotelu, v rustikalnem skednju ali na prijetnem vrtu, smo popolna popestritev na vsakem dogodku. Če razmišljate, kako bi svojemu dogodku dodali nekaj posebnega, recite »JA« najbolj svežemu sladoledu, ki ga boste kdaj imeli. Za vas in vaše goste nudimo domači sladoled po meri, ki ga postrežemo iz našega edinstvenega vozička za sladoled.

  ROJSTNI DNEVI IN OBLETNICE

  Wheely sladoledni voziček je popoln za zabavo vaših gostov ob vašem rojstnem dnevu ali obletnici. Svojim gostom privoščite edinstveno izkušnjo, ki je ne bodo pričakovali. Dobra stvar pri tem je tudi to, da lahko pridemo in postrežemo vaše goste ob slabem vremenu, saj naš sladoledni voziček lahko pripeljemo tudi pod streho. Izbirate lahko med več kot 60 okusi, tudi med tistimi za diabetike in brez laktoze. Sladoled je domače proizvodnje, kremast, slasten in okusen. Pohvalili so ga že mnogi.

  BABY SHOWER

  Pričakujeta dečka ali deklico? Zamislita si kako zabavno bi bilo odkrivati spol otroka, imeti zabavo pred rojstvom otroka ali praznovati rojstvo otroka skupaj z nami. Wheely sladoled na kolesu je kot nalašč primeren za take zabave. Okrasimo ga lahko po vaših željah. Tudi okus sladoleda lahko izberemo glede na spol; modro nebo ali jagoda so tiste barve, ki so tipične za dečke in deklice.

  Wheely sladoled na kolesih na vajini poroki

  Radi delimo sladke trenutke z vami na enemu najsrečnejših dni v vašem življenju. Naj postane Wheely sladoledni voziček presenečenje za svate na vaš poročni dan. Na voljo imamo več kot 60 okusov sladoleda slovenske proizvodnje, tudi tiste brez sladkorja in laktoze. Naj svatje poskusijo sladoled po vajini izbiri in uživajo skupaj z vama na ta poseben dan. Sladoledni voziček Wheely je stilsko dovršen in primeren tudi za poročno fotografiranje na samem dogodku. Si predstavljate kako zabavne trenutke lahko ujame vaš fotograf.

  sladoled na FESTIVALIh, SEJMIh in DOGODKIh

  Povečajte prodajo in produktivnost! Privoščite svoji ekipi zasluženo kepico sladoleda v pisarni. Naj naša storitev dvigne moralo in ustvari pozitivno energijo v vaši pisarni. Vsi vemo, da je srečen zaposleni produktiven zaposleni, zato bodite izjemen šef in rezervirajte naš Wheely sladoledni voziček še danes.

  Rezervirajte voziček tudi kot popestritev vaše sejemske stojnice, kar spomnite se kako zadovoljni so obiskovalci, ko dobijo na sejemski stojnici kaj brezplačno. O vas bodo še dolgo govorili. Sladoledni voziček lahko za vas tudi brandiramo po vaših željah.

  Ne smemo pa pozabiti na festivale, ki jih pri nas ni malo. Obiskovalce lahko osvežimo tako s sladkimi, sadnimi kot kremasti okusi sladoleda. Poletnih mesecev brez sladoleda si sploh ne smemo predstavljati. Naj festival popestri naš Wheely voziček.

  Nudimo pestro ponudbo sladoledov, ki so narejeni iz sezonskega svežega sadja (večji sadni delež) ter mlečni sladoledi z intenzivnejšim okusom. Z znanjem in kakovostjo že 30 let v Sloveniji vplivajo na poln okus svojih potrošnikov. Sladoled je slovenski proizvod, slovenskega podjetja, že z dolgo tradicijo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp