VOGEL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VOGEL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VOGEL

   UKANC 6, 4265 BOHINJSKO JEZERO

   Telefon: 04 57 29 714

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA NA VOGLU

  Vogel - Na svežem zraku nad 1500 metri in ob čudovitem razgledu na Bohinjsko jezero in Triglavsko pogorje je težko ostati ravnodušen. To je razlog, da smo se odločili zaljubljenim parom ponuditi možnost poroke na Voglu.

  Ker želimo, da je vaš poročni dan KOT V PRAVLJICI (tako kot pravi naš slogan), se z vami pogovorimo o željah in pričakovanjih, potem pa pripravimo ponudbo.

  POROKE SO MOŽNE LE V MESECIH:

  - maj
  - junij
  - september
  - oktober

  Sprejemamo do 35 gostov.

  UREDIMO VAM CIVILNI DEL POROKE. MOŽNOSTI JE VELIKO, ZATO NAS KONTAKTIRAJTE NA:

  e-mail: sandra.fiorelli@vogel.si ALI booking@vogel.si
  tel. št.: (0)4 57 29 714

  Vogel je zanimiv preko celega leta. Od spomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp