VIP PREVOZI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VIP PREVOZI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VIP PREVOZI

   Telefon: +386 41 661 918

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

  na poroko z vip prevozi

  Poroka je nepozabna izkušnja zato se pri Vip prevozih potrudimo, da vam ostane v lepem spominu. Vip prevozi poskrbimo za prevoz od želene destinacije do destinacije vajine poroke. Naj bo vajin poročni dan popoln.
  Z našimi odličnimi prevozi in dodatnimi storitvami za mladoporočence, starše, svate poskrbimo za luksuzno doživetje.

  Vip prevozi smo podjetje, z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju prevozov potnikov. Prijazen pristop k stranki ter zanesljivost in kakovost naših storitev so načela, na katerih gradimo svoj sloves in si pridobivamo zadovoljne stranke. Med našimi stalnimi naročniki so cenjena podjetja, s katerimi skupaj razvijamo poslovanje na področju prevoznih storitev, saj se v največji meri prilagodimo potrebam posamezne želje naročnika. Veljamo za zanesljivega partnerja, ki vam v najkrajšem času izvede storitev po ugodnih cenah na trgu.

  Zagotavljamo vam brezskrbne prevoze oseb z udobnimi vozili, na relacijah po Sloveniji in Evropi.

  Prijetno in udobno potovanje vam omogočijo prostorna, dinamična in varna vozila ter izkušeni vozniki, ki nudijo najvišjo raven uslug, točnosti ter vljudnosti. Z vozili višjega razreda lahko v celoti ustrežemo vašim zahtevam in željam.

  vip prevozi - ZADOVOLJNA STRANKA JE NAŠ OSNOVNI CILJ!

  Vozni park in izbrano osebje zagotavljata vrhunsko storitev. Zadovoljstva naročnikov ne prepuščamo naklučju. Storitve opravljamo strokovno in z veliko mero predanosti.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp