VINOGRADNIŠTVO MARIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VINOGRADNIŠTVO MARIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VINOGRADNIŠTVO MARIN

   Telefon: 031 467 573

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  kmetija marin

  Kmetija Marin je kmetija z bogato 300 letno tradicijo, katere del in osrednja dejavnost je vinogradništvo postalo leta 1980. Odlična Podpohorska lega na Limbuški vinski cesti, le nekaj kilometrov od Maribora.
  Vinogradništvu Marin nudi možnost pridelave vina s prijetnimi aromami. Nekoč pod budnim očesom očeta Huberta in danes pod vodstvom mladega prevzemnika sina Jureta vino lastne blagovne znamke vse bolj pridobiva na kakovosti in prepoznavnosti.

  V zadnjih letih smo tradicionalne postopke nadgradili s sodobnimi in temu primerno prilagodili tehnološko opremo.Danes pridelujemo vina, ki so po kakovosti primerljiva svetovnim vinskim trendom, v prihodnosti pa želimo lastno blagovno znamko razširiti na svetovne trge.

  PENINA HUBERT

  Penina Hubert je ustvarjena v čast in spomin očetu Hubertu, ki je zasadil del vinogradov z namenom pridelave penine. Prve steklenice so nastale iz grozdja letnika 2014, ob prevzemu kmetije sina Jureta, ki je s penino začrtal novo pot družinske tradicije.Ob poroki ali praznovanju drugih posebnih priložnosti lahko penino ponudimo kot aperitiv ali k lažjem jedem, kot so ribe, piščanec, itd. Lahkotnost in sadna svežina Penine Hubert bo ostala v spominu vam in vašim gostom ter izpopolnila vaše slavje.

  POSEBNA PONUDBA

  Ideja o poročnem vinu je nastala s tekmovanjem med moško in žensko ekipo, da tudi ženske pustijo svoj pečat v predelavi grozdja v vino. O uspešnosti izida tekmovanja pričata vino Dragi in Draga, ki ne razočarata še tako izkušene brbončice.Vini iste sorte sta negovani vsaka po svojem postopku, prilagojeni ženskemu in moškemu okusu, ter namenjeni za vajin poseben dan. Vsekakor pa lahko vini Draga in Dragi podarite tudi ob drugih posebnih praznikih in praznovanjih kot so valentinovo, Dan žena ali ob rojstnih dnevih.

  V posebni ponudbi predstavljamo tudi paket Trojček, kjer lahko najdete Penino Hubert ter vini Draga in Dragi. Paket trojček je unikat, izdelan ročno ter prilagojen temi praznovanja oziroma posebne priložnosti za katero je kupljen. Pri izdelavi paketa upoštevamo želje strank, kjer lahko v skladu z dogovorom tudi zamenjamo vina z drugimi buteljčnimi vini iz naše ponudbe.

  STALNA PONUDBA

  Stalna ponudba vinogradništva Marin zajema vina Cuvée Marin (zvrst 1l) ter buteljke Laški Rizling, Renski Rizling, Chardonnay, Traminec in Savignon.

  Ob prehodnem ter večjem naročilu za praznovanje poroke ali druge posebne priložnosti vam vino Vinogradništva Marin tudi dostavimo. Z našim vinom poskrbimo za nepozabno poroko.
  In ne pozabite:
  Ni ga vina čez Marina! To sta potrdila tudi Sabina Remar in Rado Mulej na Poročnem sejmu 2016.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp