VILLA ANDOR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILLA ANDOR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VILLA ANDOR

   Vinogradniška pot 9, Ankaran

   Kontaktna oseba: ga.Sanja

   Telefon: 070 525 120

   Telefon: 05 615 50 00

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Villa Andor se nahaja v Ankaranu ob čudoviti obmorski pokrajini. S svojo lego, tik ob italijanski meji in ob razvitem prometnem omrežju, je Villa Andor lahko dostopna tako iz italijanske kot iz slovenske strani.

  Villa v zavetju mediteranskega zelenja, s čudovito teraso s pogledom na morje, intimno notranjo restavracijo in 12 sobami razvaja vse vaše čute. Pohvali se lahko s čudovitim hotelom iz beneškega obdobja, ki je star kar 500 let.

  Struktura Villa Andor velja za pravi biser na slovenski obali. Je prava izbira za vse, ki cenite sproščen ambient in domače okuse z modernim pridihom.

  villa andor - čudovita morska poročna pravljica

  Za vajin najlepši dan je Villa Andor ustvarila poseben team osebja. Za seboj imajo več desetletne izkušnje s poročnimi slavji. V Villi Andor bodo poskrbeli za brezhibno organizacijo vaše poroke.

  Njihov glavni kuhar vam je na razpolago za sestavo izvrstnega poročnega menija, ki na svojstven način odseva vaš unikaten okus. Vodja strežbe pa vam svetuje glede postavitve in dekoracije miz ter različnih načinov postrežbe.
  Velik poudarek so namenili prevetritvi kulinarične ponudbe, ki jo prilagajajo letnim časom. Njihove sestavine so sveže, lokalne in kakovostne. Klasična mediteranska restavracija z več desetletno tradicijo vas bo zapeljala z modernim pridihom nostalgičnih okusov domače kuhinje, ki se prepletajo z aromami svežih zelišč in kreacijami mladih kuharskih mojstrov

  Poleg tega vam pri pripravi poroke svetujejo glede fotografa, vizažista, frizerja, šivilje za zadnje popravke, cvetličarja, slaščičarne, kjer nastajajo najboljše poročne torte, glasbenikov, prevoza ter celo animatorja za otroke!

  In ne samo to: Villa Andor poskrbi tudi za prevoz vaših svatov - brezplačno, z udobnim kombijem za vse tiste, ki prispejo z vlakom in tisti dan ne želijo sesti za volan.

  V Villi Andor ponujajo dvanajst popolnoma prenovljenih udobnih in klimatiziranih dvoposteljnih sob, ki vas bodo navdušile z razgledom na park ali na morje. Zavedajo se , da je stik z naravo bistven del izkušnje posameznika, zato so precej pozornosti namenili ureditvi kamnite terase, na kateri lahko gostje uživajo v vrhunski gurmanski izkušnji, ki jo nadgrajujeta vonj sredozemskega rastja ter razgled na celoten Koprski zaliv.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp