VILA VIPOLŽE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILA VIPOLŽE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VILA VIPOLŽE

   Vipolže 29, 5212 Dobrovo

   Telefon: +386 8 20 554 20

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Vila Vipolže velja za eno izmed najlepših renesančnih vil v Sloveniji. Nahaja se na jugozahodnem delu Goriških Brd. Vsak, ki je že obiskal Brda ve, da je to eden najlepših in najbolj slikovitih predelov Slovenije. Njena celostna prenova in sodobno opremljena notranjost sta ji vdahnili večno eleganco, kar jo uvršča med najlepša središča za družabne, kulturne in poslovne dogodke.

  Vila Vipolže navdušuje z romantičnim središčem, kjer je mogoče organizirati dogodke s pridihom beneške elegance in briškega gostoljubja.

  najbolj romantičen kraj za potrditev vajine veze

  Poroka je praznik ljubezni. Nazdravite najlepši življenjski sili sredi briških gričev, kjer se rojeva vino, opojno kot ljubezen.

  Ena najlepših renesančnih vil v Sloveniji zna biti najbolj romantičen kraj za potrditev vajine veze pred vsem svetom. Ko se pari z balkona Piana Nobile, kot so beneški plemiči poimenovali prvo nadstropje, zazrejo v svet, vidijo svetlo prihodnost. Prav to je občutek, ki ga potrebujeta. Enkratna poročna lokacija Vile Vipolže postaja vedno bolj priljubljena poročna lokacija za mladoporočence. Čudovito urejena okolica in prijeten ambient vama bo pričaral poročni dan kot iz pravljice.

  vilA VIPOLŽE JE EDINSTVENA POROČNA LOKACIJA

  Najbolj ganljiv del vajinega dne, POROČNI OBRED, se v Vili Vipolže navadno začne ali v čudovitem parku Vile Vipolže ali v notranjosti beneških soban, nato pa se slavje nadaljuje z APERITIVOM pred Vilo Vipolže in zaključi z nepozabnim in sproščenim SLAVJEM v kleti Vile ali na ploščadi pred kletjo.

  Za razvajanje vaših brbončič bo poskrbela restavracija Kruh in vino, ki pod taktirko priznanega chefa Tomaža Kavčiča pripravijo meni, ki bo vama pisan na kožo.

  Zavedamo se, da je poroka edinstven dogodek, ki zahteva veliko priprav in pozornosti. Skupaj z našim osebjem bomo poskrbeli, da bo vajin poročni dan tak, kot ste si ga zamislili. Prisluhnili bomo vašim željam in se skupaj dogovorili glede vseh možnosti, ki jih naša lokacija ponuja.

  SANJE o pravljičnem poročnem dnevu pri nas postanejo RESNIČNOST.

  Vila Vipolže ustvarja vezi, med svetovi in ljudmi.

  Vsaka poroka je zgodba zase. Osebje Vile Vipolže ter restavracije Kruh in Vino se bo zagotovo potrudilo, da bo vajin poročni dan edinstven in nepozaben.

  Poročni obred se lahko izvede na travniku pred Vilo ali v notranjosti Vile, v dvorani Piano Nobile. Osebje Vile pripravi prostor, v kolikor ima par posebne želje ali lastne aranžmaje/dekoracijo o tem obvesti osebje Vile Vipolže vsaj dan pred poroko.

  Pogostitve (aperitiv ter hladni bife) se izvaja na terasi pred Vilo. V primeru slabega vremena se pogostitev izvede v vinoteki, v primeru večjega števila ljudi v kleti Vile Vipolže oz. se pogostitev prilagodi glede na dnevne dogodke v objektu. V času postrežbe aperitiva ter hladnega bifeja lahko mladoporočenca izkoristita neponovljive lepote briške pokrajine ter čudovito notranjost Vile Vipolže za fotografiranje. Vprašajte nas za nasvet in pokazali vama bomo najbolj skrite kotičke, da bodo tudi vajine poročne fotografije edinstvene.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp