VILA PODVIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILA PODVIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VILA PODVIN

   Mošnje 1, 4240 Radovljica

   Telefon: +386 41 634 906

   E-pošta: info@vilapodvin.com

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dobrodošli v Vili Podvin, idiličnem kraju, kjer se uresničijo vsake sanje o poroki na prostem. Očarljiv vrt vas bo navdušil s svojo lepoto in prijetnim vzdušjem, naša ekipa strokovnjakov pa bo poskrbela za vse podrobnosti in vam nudila popolno podporo pri načrtovanju vašega posebnega dne. Naš cilj je ustvariti poroko, ki odraža vajino edinstveno ljubezensko zgodbo, obkroženo z naravo in izvrstno kulinariko.

  poročna pravljica v vili podvin

  Vrt Vile je popolno platno za vajino ljubezensko zgodbo, ki jo bomo z največjo pozornostjo in izkušnjami popeljali skozi vsak korak poročnega dogajanja. Očarljiv vrt je idealen kraj za poročni obred na prostem, zato vama nudimo možnost, da združita civilni obred in slavje na enem mestu. Pod mogočnimi hrasti in brezami bo vajin trenutek zasijal v vsej veličini. Naravna kulisa bo poskrbela za čudovite fotografije, dodatno pa je v neposredni bližini tudi grad Podvin, ki nudi neskončne možnosti za ustvarjalne poročne posnetke.
  V Vili Podvin vas bomo razvajali z izvrstno kulinariko, naša ekipa kuharskih mojstrov pa bo z veseljem prilagodila poročni meni po vajinih željah. Okusi lokalnih dobrot se bodo prepletali s sezonskimi surovinami in zagotovili nepozabno kulinarično spremljavo k vajinem čarobnem dnevu.

  Za popolno sproščenost gostov lahko poskrbimo tudi za nastanitev v naših butičnih sobah in prevoz.

  Dovolita nam, da se pridružimo vajinemu pravljičnemu potovanju ljubezni in skupaj ustvarimo dan, ki bo presegel vsa pričakovanja.. V Vili Podvin, kjer se narava in gastronomija prepletata v popolno harmonijo, bomo s skupnimi močmi ustvarili nepozabno poročno pravljico.

  V Vili Podvin organiziramo poroke skozi vse leto. Jeseni in pozimi lahko naša vila v notranjih prostorih sprejme do 80 gostov, v toplejših spomladanskih in poletnih mesecih pa lahko na vrtu gostimo do 400 gostov. Ne ponujamo le lokacije za poročni obred s pogostitvijo, ampak lahko poskrbimo tudi za celotno organizacijo vajine poroke – vse od izdelave vabil in najema fotografov in glasbenikov, pa do izbire poročnih oblek, ličenja in frizerja. Naša vizija je, da vajino poroko ukrojimo po vajinih željah, ter poskrbimo, da bo dan čaroben in bo potekal brezskrbno.

  Naša odlična kulinarika je pika na i na vsaki poroki, saj se ponašamo z vrhunskim cateringom in bogato kulinarično ponudbo tradicionalnih slovenskih jedi pripravljenih na sodoben način, ki temeljijo na lokalnih in sezonskih sestavinah. Vajine goste bomo razvajali s kreativno hišno kulinariko, strokovnim osebjem, vrhunsko postrežbo ter stilsko in tehnično dovršenim ambientom. Izdelujemo tudi poročne torte in sladice, ki bodo navdušile goste in pustile trajen vtis. Naša nadarjena ekipa slaščičarskih mojstrov si nenehno prizadeva ustvariti dobrote, ki niso le čudovitega videza, temveč tudi odličnega okusa.

  Zavedamo se, da je poročni dan odraz vajine edinstvene ljubezenske zgodbe, zato z veseljem prisluhnemo vajinim željam in prilagodimo podrobnosti za vajin unikaten in nepozaben veliki dan.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp