VILA BLED

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VILA BLED

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  VILA BLED

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Nekdanja predsedniška rezidenca Vila Bled leži v veličastnem parku tik ob obrežju vedno čarobnega Blejskega jezera. Odmaknjena od vrveža in prežeta z zgodovinskim ozračjem je kot ustvarjena za kraj, kjer boste stopili na skupno življenjsko pot.

Brezčasna eleganca po vaši meri

Poročni dan se začne z romantičnim obredom na vrtu Vile Bled ali v paviljonu Belvedere, s prečudovitim pogledom na Blejski otok in grad. Če želite civilni obred dopolniti s cerkvenim, vas bodo pletnarji z zasebnega pomola Vile Bled prepeljali na blejski otoček, kar je prav posebno doživetje za svate.

Slavje pripravimo v restavraciji Vile Bled, ki slovi po svoji vrhunski kulinariki, z menijem po vaših željah. Nepozabna zabava pa se lahko nadaljuje v paviljonu Belvedere, ki ga je Tito uporabljal za čajanke.

V Vili Bled je na voljo tudi 31 sob za nočitev gostov. Vse na enem mestu. V tem sproščenem vzdušju se bodo gotovo vsi dobro počutili.

Vrhunska kulinarika, brezhibna postrežba in toplo gostoljubje Vile Bled so zagotovilo, da bo vajin poročni dan resnično nepozaben.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp