VAJINA ROMANCA – SVEČANE OBLEKE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VAJINA ROMANCA – SVEČANE OBLEKE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI ATELJE VAJINA ROMANCA

   Partizanska cesta 53, 2000 Maribor

   Telefon: 02 252 20 98, 041 955 999

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Vajina Romanca - svečane obleke iz Maribora z dolgoletno tradicijo nudijo široko paleto oblek priznanih kreatorjev. Profesionalne svetovalke z 20 letnimi bogatimi izkušenjami vas prepričajo s svojim znanjem in sposobnostjo izbire najboljšega modela in prijaznim nasmehom. V centru Maribora, na Partizanski cesti 53, ki se nahaja nasproti železniške postaje, se na 150 m2 razprostira salon z več kot 20 – letno tradicijo.

  Na Vas čaka široka paleta poročnih oblek priznanih svetovnih proizvajalcev in modnih kreatorjev. Prav tako Vam nudimo tudi večerne obleke ter oblekice za majhne prince in princeske. Pozabili pa nismo niti na krst, obhajilo in birmo.

  VAJINA ROMANCA - svečane obleke V KORAKU Z NAJNOVEJŠIMI MODNIMI TRENDI

  Profesionalna in izkušena ekipa poročnega salona vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v Vašo neposredno bližino pripelje zadnje modne trende v svetovnem merilu.

  Zelo vidno vlogo na poročni slovesnosti imajo starši ženina in neveste ter njuni priči, zato je zanje izbira primerne obleke precej pomembna. Zelo je dobro, da se o videzu, stilu in barvah posvetujete z nevesto in ženinom, še posebej priči, saj naj bi ta dan delovali kar se da usklajeno.

  Pokličite v salon na telefonsko številko 040 427 987 ali 041 955 999 med 10.00 in 17.30 in si rezervirajte svoj termin za pomerjanje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp