VAJINA ROMANCA – MOŠKE OBLEKE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A VAJINA ROMANCA – MOŠKE OBLEKE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   VAJINA ROMANCA – MOŠKE OBLEKE

   Partizanska cesta 53, 2000 Maribor

   Telefon: 02 252 20 98, 040 427 987

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročni atelje Vajina Romanca iz Maribora je salon z dolgoletno tradicijo saj obstaja že več kot 20 let. Nahaja se v centru Maribora, na Partizanski cesti 53 (nasproti železniške postaje), in se razteza kar na 150 m2 površine.

  Ponujamo vam široko paleto oblek svetovno priznanih proizvajalcev in modnih kreatorjev.

  V ponudbi tako lahko najdete več kot 400 različnih modelov poročnih oblek. Razen poročnih oblek pa vam nudimo tudi svečane in maturantske obleke, obleke za birmo, obhajilo in krst ter moške obleke.

  Pri izbiri obleke vam bodo pomagale profesionalne svetovalke s področja poročne in svečane mode. Te bodo na podlagi svojih izkušenj skupaj z vami izbrale pravo obleko, tako da boste na svoj najpomembnejši dan sijali.

  V oblekah iz poročnega ateljeja Vajina Romanca se je tako poročilo že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu. Kje si boste torej poročno obleko izbrali vi, je seveda vaša odločitev, vendar pri tem ostanite v koraku z modo in predvsem zveste svojim sanjam.

  Predvsem pa Vam priporočamo, da si svojo čarobno obleko izberete pravočasno, saj boste le tako lahko našli tisto zares pravo!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp