ULLINE DOBROTE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ULLINE DOBROTE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ULLINE DOBROTE – TORTE IN SLAŠČICE PO NAROČILU

   Naslov: Zgornji Hotič 2.b, 1270 Litija
   P.E. Beričevo 12, 1262 Dol pri Ljubljani

   Kontaktna oseba: Ulla

   Telefon: 031 678 686

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ojla, sem Ulla, in sem ustanoviteljica in deklica za vse, pri Ullinih dobrotah.

  Peka tortic in sladic me veseli že od malih nog (veliko sem pomagala babici, ko sem bila majhna). Ona je še sedaj moja nb1 pomoč, če gre kaj narobe, ali rabim samo kakšen nasvet.

  Že od negdaj sem čutila neko posebno vez, med peko in sabo. Prijatelji in družina, so moje peke deležni za vsak praznik, vsak rojstni dan. Zame brez tega ne gre. Rada razveseljujem ljudi, rada vidim ljudi zadovoljne, brezskrbne. Rada imam, da se ljudje počutijo ljubljene, in so presenečeni, zato sem se za svojo lastno pot v svetu sladic in tort, tudi toliko lažje odločila.

  Moja vizija je, da moje sladice in torte v Vas vzbudijo navdušenje, nepozabnost, veselje. Želim, da Vam je ugriz v moje cupcakese tako sočen kot meni. Da so Vam moji tarti tako dišeči, kot so meni in da v vsem tem uživate toliko kot uživam jaz ob izdelavi sladic za vas.

  Hvala, da ste del moje zgodbe.

  ulline dobrote - poročna torta

  Veseli me, da Vama je moje delo tako všeč, da bi me želela vključiti v vajin čarobni dan. Z veseljem se pred izvedbo z vama osebno dobim na sestanek, kjer mi zaupata vse vajine želje glede tortic ali sladkega kotička.

  Želim se Vama kar se da najbolj prilagoditi, da bo vajin dan še bolj čaroben. Moje tortice so sočne, in vsebujejo puhaste kreme ter po večini sveže sadje.

  Prosim, če mi jasno in čim bolj natančno opišeta vajine želje. Si želita samo torte, ali razmišljata tudi o sladkem kotičku, bi si želela, da vama sladice postavim jaz, si izposodit rekvizite ter, da vama kotiček tudi dekoriram?

  Tortice za poroke so višje kot običajne (12-15 cm) zato je pri prerezu potrebno upoštevati navodila za razrez. V primeru naročila dobrot za poroko, vama toplo priporočam, da izbereta tudi dostavo tortice in sladičk na poročno lokacijo.

  Upam da se vidimo na vajin čarobni dan.

  sladki kotiček

  Sladki kotiček je del dogodka, ki bo vaše goste najbolj pritegnil. Na vašem dogodku bo pusti WOW efekt. Odličen je za poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, pogostitve, baby showerje,… Za vaš dogodek lahko, če želite, priskrbim tudi dekoracije in rekvizite.

  Dekoracija in slaščice se tematsko ujemajo z ostalimi elementi vašega dogodka. V celoti poskrbim za popoln izgled mize-kotička.

  torte po naročilu

  V nasprotju z biskvitnimi torticami, ki so sestavljene iz več plasti biskvitov in krem, pri klasičnih torticah po večini prevladujejo kreme, in so iz več različnih slojev. So manjše (nižje), režejo se manjši kosi. Na voljo so le v manjših velikostih. Naročilo večnadstropnih in obmazanih kremnih tortic ni možno. Ulline dobrote vam pripravimo Cake smash, baby shower, torto za rojstni dan in krst, obletnice in za ostale vesele dogodke.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp