TURISTIČNA KMETIJA RAZGORŠEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA RAZGORŠEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TURISTIČNA KMETIJA RAZGORŠEK

   Pepelno 11, 3201 Šmartno v Rožni dolini

   Telefon: 031 278 285

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Turistična kmetija Razgoršek se nahaja na Savinjskem in vam nudi čudovito lokacijo v naravi za praznovanje porok, rojstnih dni, obletnic, zaključenih družb in konferenc.

  Našo kmetijo odražajo prijetni prostori ter odlična kulinarika nad katero boste navdušeni ter neokrnjena narava.

  poroka pod slamnatim kozolcem

  Pod Kunigundo v 200 let stari slamnati zidanici poleg slamnatega kozolca in velikega zastekljenega piknik prostora, letne kuhinje z velikim kaminom ter kuhinje v samostoječi slamnati hiški, ohranjamo stavbno dediščino in oživljamo kulturno izročilo naših prednikov. Organiziramo rojstnodnevne zabave, poroke ali oddamo v najem piknik prostor za cca 100 ljudi. Možna je organizacija cateringa. Na kmetiji je možen tudi ogled in hranjenje jelenov v obori. Spoznajte svoje korenine in se prepustite užitkom narave.

  Vsakega gosta pričaramo s prijetno dobrodošlico, okusno in raznovrstno kulinariko ter čudovito prostrano naravo v naši okolici.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp