TURISTIČNA KMETIJA OBLAK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TURISTIČNA KMETIJA OBLAK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TURISTIČNA KMETIJA OBLAK

   Rigelj pri Ortneku 2., 1316 Ortnek

   Kontaktna oseba: ga. Nataša Oblak

   Telefon: +385 41 700 904

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Turistična kmetija Oblak se nahaja v majhni idilični vasici Rigelj nad Ortnekom pri Ribnici, na nadmorski višini 650m. Posebnost vasi Rigelj je, da jo sestavljata le dve domačiji. Na turistični kmetiji Oblak se ukvarjamo s turizmom na kmetiji in si prizadevamo ohraniti lepoto narave v vsej naši okolici.

  V naših prostorih turistične kmetije vam lahko pričaramo nepozabna praznovanja. Toplina lesa in domačnost prostorov bodo navdušila vas in vaše goste. Ob domači kulinariki in kozarcu vina bo zabava popolna. Obdajte se z razkošjem lesa in narave naših krajev, kjer se lahko popolnoma sprostite.

  turistična kmetija oblak in nepozabna poročna pravljica

  Poroka v Vili Oblak je pravi prostor za vajin pravljični dan, če želita opraviti vse na enem mestu. Čudovito urejena okolica in prijeten ambient vama bo pričaral poročni dan kot iz sanj. Dan, ko si bosta obljubila večno zvestobo je eden tistih, ki ostane v spominu do konca življenja. Na ta dan morajo biti vse podrobnosti popolne, vi pa morate v njem preprosto uživati. Poskrbeli bomo, da bo vajin dan najlepši in se bo vsem svatom vtisnil v nepozaben spomin.

  Velike in male poroke

  Vaš najlepši dan v življenju lahko pripravimo v majhni ali večji obliki, tudi do 150 svatov.

  Civilna poroka v naravi

  Izvedba civilnega obreda v čudovitem ambientu na prostem.

  Domača kulinarika

  Naši kuharji vam bodo pričarali tradicionalno kulinarično doživetje z uporabo domačih sestavin.

  Izjemne fotokulise

  Za pravljične spomine in poročno fotografijo lahko izkoristite izjemno naravno kuliso.​

  Oddih v objemu narave

  Turistična kmetija Oblak vam nudi veliko nočitvenih kapacitet. ​Na naši kmetiji se nahajajo prijazne živali našega mini živalskega vrta, ki prihajajo z različnih koncev sveta in so našle svoj dom na naši kmetiji. V prostrani obori boste lahko opazili škotsko govedu, družino jelenov, lamo, noja ter viatnamskega pujsa, ki je še posebej živahen. Po dvorišču pa se prosto gibajo muce, različne manjše ptice ter turške kokoške. Ob prijaznem pristopu se vse živali pustijo crkljati.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp