TRI LUČKE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TRI LUČKE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TRI LUČKE

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem.
Preproste, čiste linije nežnih odtenkov, ki dopuščajo naravi, da s svojo barvito in spreminjajočo energijo napolni vsakogar, ki se ustavi na teh prelepih vinorodnih gričevjih.

POROKA NA TREH LUČKAH

Izrecite usodni da in proslavite svoj prvi korak na skupni življenjski poti v čudovitem ambientu, ki ne bo pustil ravnodušne ne vas ne goste.
Pri tem pa si še zagotovite svojo zasebnost in mir, saj se pri nas izogibamo organizacije dveh dogodkov naenkrat. Tako je vsa pozornost osebja usmerjena le na vas in vaše goste.

POROČNI OBRED

Cena obreda: 450 €
* V primeru, da imate pri nas tudi poročno slavje je cena obreda 290,00 €.

RESTAVRACIJA TRI LUČKE

NARAVNO. OKUSNO. ENOSTAVNO.

Doživite domače okuse, ki se ne bodo prav nič bahali, pa vendar vas bodo s svojo preprostostjo in neposrednostjo navdušili. Za Vas jih bosta ustvarjala chef Dejan Mastnak in Aljaž Novšak, ki bosta združevala izkušenost, znanje ter ravno pravšnjo mero mladostne odprtosti za nove kreativne pristope.

V kreacije bosta vnesla vso svojo energijo in strast do lokalnih sestavin, in pri vas poskušala vznemiriti vaše brbončice. Dovolite si jih prebuditi.

“Naj bo ta dan resnično Vajin, naj se čuti ljubezen v zraku, naj mine v sreči in veselju. Naj Tri lučke vedno svetijo za Vaju”.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp