THERMANA PARK LAŠKO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A THERMANA PARK LAŠKO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   THERMANA PARK LAŠKO

   ZDRAVILIŠKA CESTA 6, 3270 LAŠKO

   Kontaktna oseba: Tatjana Klinar

   Telefon: 03 734 89 88

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA V THERMANI LAŠKO

  Poroka je eden izmed najlepših in najsrečnejših dogodkov v življenju. A organizacija tako velikega in pomembnega dogodka lahko predstavlja tudi stres. In ker si vsak par želi, da poroka ostane v čudovitem spominu, dovolite, da vam na podlagi številnih izkušenj pomagajo v Thermani Laško.

  Da bo vajina poročna pravljica zares popolna, vama in vajinim svatom v prijetnem in sproščenem ambientu Thermane Laško pripravijo nepozaben poročni dan s poročnim obredom in kasnejšo odlično zabavo z izjemno kulinarično ponudbo. Vse je preprosto na enem mestu. Tako se izognete napornemu prevozu tako poročnega para kot tudi svatov na različne lokacije, obenem pa imata v Thermani Laško na voljo številne poročne lokacije.

  Še več, izkušena ekipa, ki je organizirala že nešteto porok in poročnih slavij, ob rezervaciji poročnega slavja na zunanjih lokacijah vselej pripravi tudi poročni načrt za primer slabega vremena, saj vama za poročni obred in slavje nudijo tudi alternativno lokacijo v notranjih prostorih.

  Avtor fotografije: Sašo Novoselič
  Avtor fotografije: Sašo Novoselič

  POROČNI DAN V OBJEMU ČUDOVITE NARAVE ALI V ELEGANTNEM AMBIENTU HOTELOV THERMANE LAŠKO

  Thermana Laško se uvršča na sam vrh priljubljenosti med poročnimi pari. Pare navdušijo s profesionalnim pristopom, gostoljubnostjo in organizacijsko dovršenostjo porok, poleg tega pa so pri njih na voljo tudi idilične lokacije z različnimi ambienti za vajino poročno pravljico. Usodni »DA« si lahko izrečeta v Zdravilišču Laško v Zlati dvorani s čarobnimi stenskimi poslikavami, med krošnjami stoletnih dreves v Zdraviliškem parku, pod čarobnim lestencem v elegantnem ambientu hotela Thermana Park Laško ali na Mostu želja ob pogledu na čudovito naravo.

  Poleg protokolarnega poročnega obreda paru olajšajo delo tudi s pestro dodatno ponudbo storitev, ki prispevajo k nepozabnemu poročnemu dnevu.

  V kolikor poročni obred nadaljujete s slavjem, je zagotovo koristna informacija, da v Thermani Laško premorejo številne lokacije tudi za samo slavje, ki se lahko prilagodi številu gostov. Svečano kosilo ali večerja v gostinskih prostorih Thermane z izjemnimi kulinaričnimi dobrotami lahko tako poteka v Bidermajer salonu (do 70 svatov), A la carte restavraciji (do 100 svatov) ali Veliki dvorani hotela Thermana Park, ki sprejme do 300 svatov.

  Na voljo so tudi dodatne storitve, kot na primer:
  – sprejem zaročencev in svatov,
  – aperitiv in prigrizek ob prihodu in spremstvo v poročno dvorano oz. na kraj ‘velikega’ dogodka,
  – poročni obred,
  – zdravica s penečim vinom in glasbo,
  – posip z vrtničnimi listi,
  – odpiranje penine s sabljo,
  – svečani razrez torte s penino, koktejlom ali sorbetom,
  – fotografiranje v idiličnem okolju,
  – dekoracija prostora in omizja,
  – poročna torta po vajinem okusu,
  – glasbena spremljava na poroki in slavju,
  – varstvo otrok,
  – celovito pripravo na poročni dan v našem Wellness Spa Centru (ličenje, manikura, frizer, masaža).

  Poročni par s strani Thermane prejme tudi darilo, prva poročna noč pa jima je omogočena v romantični poročni suiti hotela Thermana Park.

  NAMESTITEV ZA MLADOPOROČENCA IN SVATE

  Vajin poročni dan naj bo lahkoten in da bi se pri njih zares počutila sproščeno, vama ob poročnem slavju v Thermani, v hotelu Thermana Park Laško nudijo bivanje v poročni suiti, ki se lahko nadaljuje v nekaj dnevni romantični oddih v dvoje. Poskrbljeno je tudi za vajine svate, katerim nudijo ugodni paket nočitve z zajtrkom v hotelu Thermana Park Laško ali Zdravilišče Laško.

  Hotel Thermana Park**** superior se nahaja v Laškem, tik ob reki Savinji ter ponuja čudovit razgled na okoliško hribovje. Odlikujejo ga moderno opremljene sobe in pestra ponudba dodatnih aktivnosti in možnosti za sprostitev.

  Hotel Zdravilišče Laško predstavlja mirnejši hotel, obdan z naravo, ki ima skoraj 170-letno tradicijo in je zasnovan brez arhitektonskih ovir.

  V Thermani Laško so pri poročnem dnevu pomagali številnim parom. Na spletni strani https://www.thermana.si/sl/kulinarika/poroke najdete njihovo dovršeno poročno ponudbo in izjemne mnenja številnih parov, ki so jih navdušili s profesionalnostjo, gostoljubnostjo in visoko kvaliteto storitev.

  Infomacije:

  Kontaktna oseba: Tatjana Klinar,
  tatjana.klinar@thermana.si


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp