TERME OLIMIA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TERME OLIMIA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TERME OLIMIA

  ZDRAVILIŠKA CESTA 24,3254 PODČETRTEK

  Kontaktna oseba: ga.Barbara

  Telefon: 03 829 78 48

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

DOŽIVITE LEPOTO TRENUTKA V DVOJE, UJETEGA V ROMANTIČNO NEŽNOST TERM OLIMIA

Sanje niso nikoli prepovedane. Sanjajte, sanjajte o svojem sanjskem dnevu. In, ko sanje postanejo resničnost … je VAŠ SANJSKI DAN V TERMAH OLIMIA. Doživite lepoto trenutka v dvoje, ujetega v romantično nežnost Term Olimia. Začutite ambient v znamenju svežine in prav na najlepši dan v življenju zažarite. Dobrodošli v Termah Olimia vsi, ki veste, da je olimska skrivnost zavita v tančico udobja, in vsi, ki vas prevzema harmonija in v duši čutite ritem uživanja življenja prežetega z najlepšim čustvom ljubezni. Nekaj posebnega, nekaj edinstvenega.

Najpomembnejši trenutek vašega sanjskega dne je prav zaobljuba. Naj se zgodi tam, kjer si to najbolj želite. V Termah Olimia lahko izbirate čudovite lokacije, tudi veličasten Olimski samostan, kjer vam bodo pripravili čudovit cerkveni obred. S ponosom obljubljamo, da boste v času vaše poroke deležni popolne pozornosti.
Nežno razvajanje in sproščujoča domačnost v srcu narave. Vaš oddih čisto drugače. V naših nastanitvenih objektih je po predhodnem dogovoru možno tudi bivanje hišnih ljubljenčkov.

BOGATA KULINARIKA V TERME OLIMIA

Izvrstne kulinarične specialitete bodo navduševale vaše svate v kombinaciji okusov in vonja, prav tako bodo navdušeno opazovali postavitev, ideje in izbor. Zagotovo vam lahko izpolnimo še tako zahtevno željo, ali pa zaupate izboru naših dolgoletnih kulinaričnih strokovnjakov. Prav posebno pozornost namenimo pripravi miz s svečanimi pogrinjki. Tako izgled kot okus poročne torte se bo ujemal z vašimi željami in svatje bodo navdušeni. Poročno torto lahko po vaših žejah tudi nadgradimo s posebnimi slaščicami. Slaščičarski mojstri bodo poskrbeli za posebno presenečenje.

NEPOZABNI SPOMINI

Ohranita spomin na občutke, ki vaju prevevajo prav na poročni dan in se jih spominjajta vsak trenutek. Praznujta obletnice najpomembnejšega dne v Termah Olimia, kjer smo za vaju pripravili poročne spomine ujete v steklenice vajinega poročnega vina, s posebno etiketo. V vinoteki Virstain Wellness hotela Sotelia****s vaju čaka posebna poročna omarica z vajinim poročnim vinom in beležnico, v kateri vsako leto zapišita misli in občutke ob praznovanju. Nastala bo zgodbica samo vajinih iskrenih spominov. Poročno darilo Term Olimia.

WELLNESS HOTEL SOTELIA****s

Najprestižnejši hotel v Termah Olimia, ki je prejel tudi Plečnikovo nagrado za arhitekturo. V letu 2016 je revitaliziran, osvežen in gostom ponuja nove Delux apartmajske sobe z zasebnim wellnessom in masažnimi bazenčki ali vodnimi posteljami. Doživetje v Wellness hotelu Sotelia**** s je arhitekturna poezija povezanosti z naravo. Razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarjajo občutek posebnega razvajanja, ki v kombinaciji z wellness storitvami in odlično kulinariko omogoča izpolnitev želja mladoporočencev in njihovih svatov. V Wellness Orhidelii boste prebudili ljubezen do vašega telesa in duha.

Odkrili boste, da v olimski vodi ni le neskončne ljubezni matere narave, ampak je v njej utelešena tudi globoka tišina. Preplet zunanjih in notranjih bazenov, sveta savn in tematskih počivališč je prava ljubezenska poezija.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp