TERME DOBRNA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A TERME DOBRNA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   TERME DOBRNA

   DOBRNA 50, 3204 DOBRNA

   Kontaktna oseba: Kompan Hernes

   Telefon: 051 356 437

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroka v termah Dobrna

  Da bi vajin najlepši dan preživela kar se da sproščeno, smo skupaj z vama od prve ideje do zadnje minute poročnega dne. Nič ne bo prepuščeno naključju.

  NUDIMO

  - Civilni obred v poročni dvorani ali v paviljonu sredi parka
  . Možna je tudi cerkvena poroka v bližnji cerkvi
  - Sestavo menujev za civilno pogostitev (hladno-topli bife) in poročna slavja (svečano strežena večerja ali hladno-topli bife)
  - Priprava poročne zabave
  - Ureditev svečane pričeske in ličenje
  - Priprava poročne torte
  - Nastanitev mladoporočencev v suiti Hotela Vita****
  - Ugodna nastanitev svatov
  - Jutranja pogostitev oziroma pozni zajtrk

  Pravljica poročnega dne v naši družbi se začne v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, kjer poskrbimo za usklajen videz na vaši poroki. Nadaljuje se s civilnim obredom v paviljonu v srcu Zdraviliškega parka ali v intimnem vzdušju dvorane v vili Higiea.

  Termin civilnega obreda v Termah Dobrna določi Oddelek za upravne notranje zadeve Upravne enote Celje (datum in uro). Civilni obred izvajamo na dveh lokacijah:
  - Poročna dvorana v Vili Higiea
  - Paviljon v parku, pred Zdraviliškim domom

  Po civilnem obredu se zna v, z bujnim rastjem okopanem 200-letnem parku, marsikateri par v navednicah, tudi izgubiti. Park se ponaša s čudovitimi točkami za ujetje najlepšega dne v fotografiji.

  Od vseh lokacij za izvedbo poročnega slavja prav zagotovo izstopa veličastna poročna dvorana Zdraviliškega doma s čudovitimi restavriranimi freskami iz leta 1847. Tukaj se v soju luči mogočnih lestencev pari prvič zavrtijo kot mladoporočenci.

  Za lokacijo poročne zabave oziroma slavja v Termah Dobrna lahko izberete:

  - Svečano dvorano Zdraviliškega doma (65 do 120 oseb).
  - Malo dvorano Zdraviliškega doma (35 do 60 oseb).
  - A`la carte restavracijo v hotelu Vita (15 do 50 oseb).

  Tudi brbončice doživijo pravo razvajanje ob okusnih in skrbno pripravljenih kulinaričnih dobrotah, vse od predjedi pa do polnočne torte. Naši kuharski mojstri so pripravili različne poročne menuje, ki jih lahko poljubno kombinirate ali pa celo sestavite sami.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp