TERME DOBRNA

 • ŽELIM PONUDBO

  DO PONUDBE ŠE DANES!

  Please leave this field empty.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  TERME DOBRNA

  DOBRNA 50, 3204 DOBRNA

  Kontaktna oseba: Kompan Hernes

  Telefon: 051 356 437

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Poroka v terme Dobrna

Poročni dan je stkan iz tisoč in enega čarobnega trenutka, ki spletajo zgodbo popolnega poročnega dne. Terme Dobrna so pravi kraj za to…

Da bi vajin najlepši dan preživela kar se da sproščeno, smo skupaj z vama od prve ideje do zadnje minute poročnega dne.

Vrhunsko izobraženo osebje našega masažno lepotnega centra La Vita Spa & Beauty in frizerskega salona La Vita Hair Beauty poskrbi, da bodo na ta dan vsi pogledi usmerjeni v vas. Čudovita narava v srcu Zdraviliškega parka, skozi katerega vodi kratka a slikovita pot do cerkve Marijinega vnebovzetja ponuja čaroben ambient za civilni obred, lahko pa se odločite za intimno vzdušje poročne dvorane v Vili Higiea.
Plesna glasba vaju bo ponesla v prekrasno dvorano Zdraviliškega doma s čudovito arhitekturo, kjer se lahko zabava do 120 gostov. Naši mojstri kulinarike vam pripravijo simfonijo okusov in barv, ki zadovolji čute še tako zahtevnih gostov, lahko pa vama pomagamo tudi pri sestavi lastnega jedilnika.

V soju svečane razsvetljave, vam za popoln zaključek dneva in čarobni začetek vajinega prvega dne v zakonu, postrežemo polnočno poročno torto.

Nepozabna zabava traja do zgodnjih jutranjih ur. Za brezskrben zaključek preplesane noči pa lahko svatje prenočijo v naših hotelih, saj imamo za njih pripravljeno posebno ponudbo nočitve z zajtrkom. Za pentljo na popolnem poročnem paketu pa vama podarimo nočitev in pozni zajtrk ob uri, ki si jo izbereta sama.

Prvi dan v zakonskem stanu vaju vabimo, da preživita ob razvajanju v savnah, mavrični Deželi savn, sladkih masažah v dvoje, ritualih in seveda posvečanju eden drugemu.Razkrijte nam svoje želje in skupaj bomo napisali zgodbo popolnega poročnega dne.

POROČNI OBRED V TERME DOBRNA

Civilni obred izvajamo na 2 lokacijah:
· Poročna dvorana v Vili Higiea (uradni prostor)
· Paviljon (pred Zdraviliškim domom)

Za lokacijo poročnega slavja v Termah Dobrna lahko izberete:
· Svečano dvorano Zdraviliškega doma: poroko za minimalno 65 in maksimalno 120 oseb.
· Mala dvorana Zdraviliškega doma: poroko za minimalno 35 in maksimalno 60 oseb.
· A`la carte restavracija v hotelu Vita: poroko za minimalno 15 in maksimalno 50 oseb.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT

Please leave this field empty.


ScrollUp