SVEČANE OBLEKE KRINOLINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SVEČANE OBLEKE KRINOLINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON KRINOLINA

   Mirje 2, 1000 Ljubljana

   Telefon: + 386 (0)1 4259 157

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Salon poročnih in svečanih oblačil KRINOLINA se nahaja v Trnovem, ob rimskem zidu v Ljubljani. Krinolina je prava poročna galerija. Mogočen obokan prostor s stebrom v sredini že ob vstopu pričara veličastnost dogodka, kakršen poroka vsekakor je.

  V Krinolini se lahko pohvalimo z dolgoletno, več kot 28–letno tradicijo (od leta 1991) in bogatimi izkušnjami na področju izposoje in prodaje ženskih in moških poročnih oblek, svetovanja in šivanja (prva izposojevalnica v Ljubljani).

  svečane obleke krinolina za vaš dogodek

  Svečane, večerne, maturantske ali damske obleke za različne priložnosti si lahko v Krinolini izposodite ali kupite.

  Izposoja svečane obleke se giblje med 90 € in 260 €. V ceni najema večerne obleke so vključeni vsi stroški čiščenja in šiviljski popravki. Cena nakupa svečane obleke je med 130 € in 480 €. Maturantske obleke, prom dresses SHERRI HILL se lahko le kupijo.

  V našem salonu najdete tudi obleke za svate in obleke za družice. Svečana obleka bo z našimi popravki in prilagajanjem na vašo postavo, postala vaša sanjska obleka.

  Bogat stilski izbor vrhunskih kolekcij poročnih, svečanih, moških oblek ter mladostnih kratkih in dolgih maturantskih oblek in preverjena kakovost vam zagotavljata, da vam bo obleka pristajala natanko tako, kot si želite.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp