ŠTIRJE RIBNIKI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ŠTIRJE RIBNIKI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ŠTIRJE RIBNIKI

   Spodnje Gameljne 62, Ljubljana

   Telefon: 041 676 132

   Telefon: 041 866 050

   Kontaktna oseba: David Avbelj

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Štirje Ribniki se imenuje prenovljena gostilna, ki domuje v Ribiškem domu Sava-Straža, v Spodnjih gameljnah. Obdani smo z prečudovito naravo, v kateri izstopajo štirje ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo.

  Že slabo desetletje je lokacija prepoznavna po hrustljavih postrveh in hrustljavih kalamarih, mi pa smo tej klasični ponudbi dodali še nekaj mesnih in tudi ribjih jedi. V zimskem času se lahko razvajate v naših prenovljenih notranjih prostorih. Ko pa mraz oddide in se dan začne daljšati, so zunanje površine obdane z naravo in dobra hrana ali pijača najboljša kombinacija za razvajanje pri nas.

  zabava vseh vrst

  Pri nas imate možnost najeti prostor za zaključene družbe, rojstnodnevne zabave, piknike poroke,... V poletnih mesecih lahko najamete zunanji del, kjer si lahko v zunanji kuhinji tudi sami pripravljate jedi. Lahko pa najamete tudi nas in poskrbimo mi za hrano. V zimskih mesecih je pa na voljo tudi notranji prostor za najem. Na voljo je tudi velik travnik kjer je možno postaviti velik šotor za praznovanje različnih dogodkov.

  Gostilna Štirje Ribniki vam želi pričarati najlepše in najbolj sočne okuse kot tudi trenutke. Stremimo k sočni in kvalitetni hrani. Naše izkušeno in prijazno osebjo vam bo pomagalo pri izbiri.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp