SLADKI RAJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SLADKI RAJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SLADKI RAJ

   Kobilje 206, 9227 Kobilje – Prekmurje

   Telefon: +386 31 670 162

   Kontaktna oseba: Simona Bukovec

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sladki raj - torte narejene ročno in pečene z ljubeznijo.

  Torte in sladice iz Sladkega raja pečemo klasično.

  Saj veste: zmešaj moko, jajca, mleko… A v Sladkem raju uporabljamo še nekaj; nekaj prav posebnega.
  Vam izdamo, kaj je to? Prva posebnost je, da je vse pripravljeno s srcem in z veliko ljubezni.

  Druga pa, da je delo naših rok. Naše sladice so pripravljene brez uporabe instant praškov, predpripravljenih oblat ali česa podobnega.

  sladki raj- KREACIJE naravnega, modernega, preprostega in odštekanega videza

  V letu 2022 se bomo osredotočili na kreiranje novih in drugačnih designov. Naravne, moderne, preproste in odštekane torte. Želimo si, da doprinesemo k svežim in drugačnim kreacijam na področju poročnih tort.

  Verjamemo, da sta si nas izbrala na podlagi dela, ki smo ga že pokazali. Nujno potrebno je zaupanje v naše delo in našo interpretacijo vajine zgodbe. To pomeni, da upoštevamo vajine želje glede barvne palete in stila, cvetlične dekoracije. Končni design pa lahko ustvarimo svobodno kot narekuje naše estetsko oko. Iz takega načina dela vedno nastanejo najboljše unikatne kreacije!

  DESIGN TORTE IN PREZENTACIJA VAŠE POROČNE TORTE

  Zaupanje v naše kreativno ustvarjanje je osnova sodelovanja z našo slaščičarno. Ob naročilu je lepo vedeti vajino zgodbo, da vaju spoznamo, vajin način razmišljanja, življenja. Če se bolje spoznamo, tudi lažje ustvarjamo. Zaželeno je tudi, da nam posredujete vajin moodboard (šopek, dekoracija, vabilo,..)ali kako sliko torte, ki vama je všeč. Naše kreacije si lahko ogledate na socialnem omrežju instagram @sladki_raj in facebook strani Sladki raj ) saj odražajo naš stil in ta predstavlja nas Sladki raj. Vaše zgodbe, so navdih za kreacije in vsaka je edinstvena. Osnovo za design in kreacijo torte dorečemo skupaj, končni izgled pa pride pri ustvarjanju. Pri kreaciji nam je potrebno zaupati in pustiti našo lastno presojo glede oblikovanja. Kreacija iz slike se ne bo identično ponovila, temveč služi za občutek o vajinem stilu. Končna cena torte se postavi, ko pridobimo vse informacije glede kreacije vaše torte.

  sladko pecivo

  Če prisegate na domače pecivo, z pravimi jajci, moko, sladkorjem, maslom in sadjem, potem ga najdete pri nas.
  Prisegamo na prave klasične surovine. Zvezek z razpadajočimi platnicami in porumenelimi listi je osnova za naše recepture. Izdelujemo peciva tradicionalnih okusov na sodoben način. Poskrbeli smo za skrbni in raznolik izbor vseh peciv, kjer se najde za vsak okus nekaj. V kremah se ne uporablja margarine, temveč zgolj maslo.

  Bogato obložena miza z domačim pecivom, cakepopsi za en sladek grižljaj, prikupnimi kornetki, slastnimi donut. To je samo osnova za neskončne možnosti sladkih dobrot, ki jih pripravljamo. Katere boste izbrali, je odvisno od priložnosti za katero izbirate slaščice in od vašega okusa.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp