SKUPINA MALIBU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SKUPINA MALIBU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SKUPINA MALIBU

   Kontaktna oseba: g. Marjan Uljan

   Telefon: 041 740 550

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   POKRIVNOST CELOTNE SLOVENIJE

  Pisalo se je leto 1989, ko smo najprej začutili ritem, ritem srca. Nato se je rodila prva melodija. Počasi, kot otrok. S pričakovanjem, z ljubeznijo, z divjim veseljem se je občudovana prebujala v življenje. Naša pesem. »Mi Primorci« ji je bilo ime in kmalu je bila že naša in Primorska himna. V teh letih je bilo veliko povpraševanje za tujino in odšli smo na krajšo turnejo po Švedski, kjer smo nastopali za naše izseljence. Imeli smo se enkratno. Že po štirih letih skupnega igranja je izšel album »Čokoladica«, istega leta 1993 pa smo Malibujevci razvneli tudi srca Štajercev, saj smo na narečni popevki uspeli s pesmijo »Jonez Kmet«, na Festivalu Melodije Morja in sonca pa smo na seznam zgodovine številnih brezčasnih melodij pripeli pesem »Morje, sonce«.

  V času čudovitega glasbenega ustvarjanja smo Malibujevci nizali barve na glasbenem platnu s svojimi glasovi in zvoki. Mešali smo jih in združevali, dokler niso nastale tudi uspešnice, ki bodo za vedno ostale.
  Mavrični vrtiljak se je odvrtel. Čeprav smo na glasbeno galejo vstopili pred mnogimi leti z vero, ljubeznijo in upanjem, je do danes nismo zapustili, temveč smo na njej s svojim večletnim snovanjem zaznamovali področje slovenske narodnozabavne glasbe.

  V svoji dolgi glasbeni karieri smo izdali kar 10 plošč.

  skupina malibu na vaši poroki

  Poskrbimo za kvalitetno izvedbo poročne zabave. Glede na dolgoletne izkušnje imamo zelo bogat repertoar.

  Skupina Malibu vama bomo pričarali nepozaben večer. Popolnoma se prilagodimo željam para. Na podlagi želja para sestavimo repertoar ter program, ki vama bo pisan na kožo.

  Nekateri izmed vas si morda želite izposoditi le ozvočenje, opremo, morda si želite posrednika pri iskanju voditelja vaše prireditve, ali pa iščete kvalitetne glasbenike, ki bi popestrili vašo zabavo, nenazadnje vam lahko pomagamo tudi pri iskanju čarovnika, animatorja,…


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp