SKUPINA FRENDI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SKUPINA FRENDI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SKUPINA FRENDI

   Kontaktna oseba: Alen

   Telefon: 041 844 159

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Smo glasbena skupina Frendi, ki s svojo predanostjo glasbi in pozitivno energijo na odru ustvarja nepozabno doživetje na porokah, rojstno dnevnih zabavah, zaključenih družbah, zasebnih zabavah in drugih prireditvah. Imamo širok glasbeni repertoar za vse glasbene okuse. Poleg širokega glasbenega izbora lahko zabave popestrimo tudi z animacijo.

  SKUPINA FRENDI - ŽUR DO zgodnjih jutranjih ur!

  Skupino Frendi sestavljamo trije člani, ki se z glasbo ukvarjamo že vrsto let. Ker je dobra glasba nepogrešljivi del vsake zabave, smo tukaj mi, da vam popestrimo vaš dogodek, ki se ga boste spominjali še dolgo.

  Skupina Frendi - top party band!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp