SENS D.O.O.

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SENS D.O.O.

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   SENS D.O.O.

   Telefon: 01 530 46 90

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Zakaj SENS?

  SENS in njegova celotna zgodba se odvija na našem sedežu podjetja v Ljubljani. Oblikovanju izdelkov in izboru novih modnih tkanin namenjamo veliko pozornost.
  Ni nam žal časa in energije vlagati v to , da tudi mala serija unikatnih oblek ali srajc pride iz proizvodnje v trgovine.

  Večji del kolekcije namenjamo moškim poročnim oblekam, ki so modnega kroja in izdelane v ekskluzivnih tkaninah primernih za ta namen. Obleke so izdelane v vseh velikostnih številkah. V ponudbi imamo tudi možnost nakupa smokinga in izposoje fraka z vsemi pripadajočimi dodatki.

  Ker nam je pri SENS-su mar, kako in iz česa so izdelane tkanine za obleke, smo izdelali prav posebno linijo moških oblek iz ekološke tkanine italijanskega proizvajalca Miroglio Lana.
  Tkanina New life & wool je izdelana iz ekološke merino volne in poliesterskih vlaken, ki so v celoti pridobljena iz odpadnih plastenk.
  Predelava sestavin za ekološko tkanino poteka mehansko, brez do okolja škodljivih kemičnih dodatkov in z velikimi prihranki; 60% prihranek energije, 32% manj emisij co² in 94% manjša poraba vode.

  modni dodatki

  S premišljenimi modnimi dodatki lahko dnevni obleki spremenimo namen.

  V naši trgovini boste našli dodatke za vse priložnosti, naše izkušeno osebje pa vam bo pomagalo, da bo vaša oprava popolna do zadnje podrobnosti.

  Nudimo vam veliko izbiro modnih dodatkov lastne proizvodnje, kot so metuljčki, kravate in žepni robčki. Večkrat so izdelani iz tkanin, ki se povezujejo z ostalimi našimi izdelki.

  MOŠKI ČEVLJI

  Velik poudarek dajemo na kvaliteto in design moških čevljev. V naši trgovini imamo pestro izbiro ročno izdelanih usnjenih moških čevljev italijanskega proizvajalca in oblikovalca MARINNI, katerih tradicija sega v leto 1945.

  Skrbno izbrani materiali, premišljeni designi in kvalitetna izdelava.

  Čevlji za vse posebne priložnosti tudi v bordo in modri barvi.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp