SANTOMAS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A SANTOMAS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POSESTVO SANTOMAS

   Šmarje 10, 6274 Šmarje

   Telefon: 040 457 451

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre nahaja vinogradniško-oljkarska posest Santomas. Na skoraj 24 hektarjih vinogradov in 5 hektarjih oljčnikov se začne zgodba o vrhunskih vinih in značilnem šmarskem oljčnem olju, ki se tržijo pod blagovno znamko Santomas.

  santomas vizija

  Lastnik si želi združiti elemente istrske kulturne dediščine z modernimi oblikami marketinga, spoštovati izročila svojih prednikov in hkrati pripeljati svoje pridelke do vrhunske kvalitete z uporabo najmodernejših vinarskih tehnologij. Kot poslanstvo blagovne znamke Santomas si je zadal povečati prepoznavnost prostora Slovenske Istre po svetu kot domovine srčnih ljudi, deviškega oljčnega olja ter vrhunskega vina.

  poroka na posestvu santomas

  Z veseljem poskrbimo za celotno organizacijo poroke – civilni obred, cerkveni obred, poročno slavje. Zaupalo nam je že veliko parov – prepustite se tudi vi.

  Na posestvu sprejmemo do 100 svatov – najlepše je seveda poleti, zunaj, na zelenici pred kletjo. Lahko pa poroko izvedemo v degustacijskem prostoru ali pa znotraj kleti, v vinski banki. Nepozabna je tudi poroka v poročnem šotoru. Poroka na posestvu je pravljična predvsem poleti.

  Vinska klet

  V začetku leta 2005 se je L. N. Glavina odločil, da zgradi novo vinsko klet in oljarno (torklo). Vinska klet v sedanji podobi je nastala po zamisli arhitekta Marka Lavrenčiča in je zgrajena iz pristnega istrskega plavega kamna. Razprostira se na 2400 m² in je zgrajena na treh nivojih. V prvem nivoju je prostor za predelavo grozdja, laboratorij in degustacijski prostor. Na drugem nivoju je poleg prvega skladišča prostor za zorenje vina v barik (fr. barrique) sodčkih. Na najnižjem nivoju pa se poleg drugega skladišča nahaja vinska banka, v kateri lahko kupci SANTOMAS vin shranijo svoja vina v idealnih pogojih do želenega datuma prevzema vina.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp