RUSKO RICHIE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RUSKO RICHIE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RUSKO RICHIE

   Telefon:  040 800 032

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI IN TUJINI

  Glasbenik že vrsto let opozarja nase na glasbenih odrih. Sodeloval je z zelo znanimi glasbeniki kot so Crvena Jabuka, Alen Islamović in ostali... Pevec zna s svojim repertoarjem navdušiti tudi najzahtevnejšega poslušalca. Njegovi koncerti so zelo obiskani kajti žur je zagotovljen, pravijo obiskovalci.

  Repertoar:

  Saša Kovačevič, Crvena Jabuka, Dino Merlin, Željko Joksimović, Plavi Orkestar, Magazin, Severina, Željko Samardzic in ostali veliki glasbeni hiti. Repertoar vsebuje tudi veliko dalmatinskega pridiha in uspešnice slovenskih ter tujih pesmi.

  Kaj ponuja Rusko Richie razen glasbe?

  Ozvočenje in prava osvetlitev je del ambienta, ki pritegne veliko pozornosti. Na voljo je osvetlitev ambienta v različnih tematikah oziroma barvah.

  Rusko Richie + DJ !

  Ker Rusko Richie ničesar ne prepusti naključju in je več kot perfekcionist, poskrbi za piko na i večera saj ima svojega lastnega DJ- a, ki skupaj z njim pričarata nepozaben večer.

  Rusko Richie + pevka !

  Nastop s pevko.

  rusko richie - nepozabna zabava na vajini poroki

  Glasbeni repertoar prilagodim vajinim željam in poskrbim, da bo zabava v pravem vzdušju trajala vse do jutranjih ur.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp