RUDOLFOVA MALCA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RUDOLFOVA MALCA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RUDOLFOVA MALCA

   Unec 20, 1381 Rakek

   Kontaktna oseba: ga.Manca – 040 146 051

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hej! Sem Manca Rudolf, ustanoviteljica sladke blagovne znamke Rudolfova malca, pod katero najdete torte po naročilu za vse dogodke kot so poroka, praznovanje rojstnega dne, praznovanje krsta in obhajila, konference in ostala druženja. Pripravim vam slaščice po naročilu, sladki catering in še veliko več.

  Ponuditi želim odlične okuse. Zato pri peki uporabljam le najboljše sestavine, moko iz lokalnega mlina, jajca iz lokalne kmetije, belgijsko čokolado najboljše kvalitete. V slaščicah pa nikoli ne uporabljam: margarine, rastlinske smetane, praškov za kreme in drugih umetnih nadomestkov oz. ojačevalcev okusov. Poleg odličnega okusa oz. z njim povezano je tudi vodilo o naravnih torticah. Brez industrijske proizvodnje, brez uporabe polizdelkov, brez predpripravljenih mešanic za kreme ipd.

  POROČNE TORTE

  Poročne torte so mi pri ustvarjanju v poseben užitek. Pri poročnih tortah se z veseljem prilagodim vajinim željam, če pa še nimata izoblikovane natančne predstave o torti, vama rada predlagam stil torte, ki se bo ujemal z vajino celotno poročno zgodbo.

  Pri poročnih tortah je možnosti res nešteto; velike večnadstropne torte ali več posameznih tort; glamurozen ali rustikalen videz … visoke torte s poljubnim številom plasti, posebne geometrične oblike tort, raznorazni dodatki, ki torto naredijo edinstveno … čisto vsako podrobnost dorečemo skupaj.

  Bi želela, da vama za poroko pripravim tudi ostale slaščice – preverita vso ponudbo slaščic. Za poroke še prav posebej priporočam sladki kotiček, kjer se lahko gostje posladkajo in izberejo za vsakega svojo najljubšo slaščico.

  RUDOLFOVA MALCA - UNIKATEN VIDEZ SLAŠČIC

  Poleg okusa dajem velik poudarek tudi na videz mojih slaščic. Pogled je naš prvi stik s slaščico in s popolno dodelanim videzom želim v strankah vzbuditi navdušenje že na prvi pogled.
  Glede okusov in dekoracij sem tudi zelo prilagodljiva in z veseljem ustrežem vašim željam. V ponudbi je že nekaj veganskih okusov (v prihodnosti jih dodam še več), slaščice pa je možno prilagoditi na najrazličnejše alergije (brez laktoze, brez mlečnih izdelkov, brez glutena, brez jajc ipd.). (Tu bi le opozorila, da nimam ločene brezglutenske kuhinje in zato žal ne morem zagotoviti slaščic za celiakaše.)
  Med okusi in različnimi slaščicami želim ponuditi čim več izbire. Rada imam tako klasične kot tudi nenavadne – nove kombinacije okusov. Zaenkrat je izbor klasičnih okusov izredno velik. Trenutno pa delam na tem, da v ponudbo dodam še več bolj posebnih, nenavadnih, presunljivih in nepozabnih kombinacij okusov. Komaj čakam, da vam pokažem več!

  SLADKI KOTIČEK

  Sladki kotiček je lepo okrašena mizica s sladkimi dobrotami, ki očarajo goste najprej na pogled, potem pa tudi po okusu. Sladki kotiček je odličen za poroke, rojstne dneve, poslovne dogodke, pogostitve, konference … Sladki kotiček na dogodku pritegne goste, da si sami postrežejo slaščice po njihovih željah. Pri mojem delu so mi sladki kotički ena izmed ljubših stvari, ki jih počnem in se jih zato res lotim z veseljem.

  Postavitev in dekoracijo načrtujemo skupaj s parom (pri poroki) oz. z naročnikom. Dekoracija in slaščice se tematsko ujemajo z ostalimi elementi dogodka. Storitev zajema postavitev sladkega kotička z naslednjimi elementi: dekoracija s cvetjem in zelenjem, izposoja stojal, podstavkov in pladnjev za sladice, papirnata dekoracija in napisi za sladice ter ostali elementi po željah (npr. sveče), ki dajo sladkemu kotičku poseben, edinstven pečat.

  Za vse, ki bi se rajši prepustili naši izbiri slaščic, pa smo pripravili pakete sladkih kotičkov, kjer izberete primerno velikost glede na število gostov in vrsto dogodka, namignete nam o stilu dekoracije, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Seveda tudi pri izbiri paketov sladkih kotičkov z veseljem prisluhnemo vašim željam glede dekoracije in okusov ter paket prilagodimo vašim željam.
  PAKETI SLADKIH KOTIČKOV: PREGLEJ PONUDBO

  SLADICE V KOZARCU

  Osvežilne, kremne, prikupne, elegantne – sladice v kozarcu. Odlično popestrijo prav vsak dogodek od porok, poslovnih srečanj, rojstno dnevnih zabav pa do baby shower zabav ali druženj s prijatelji kar tako …

  Širok nabor okusov in velikosti sladic. Sladice so servirane v kozarčkih iz trše plastike, poleg vsake sladice pa je priložena žlička, da je uživanje sladic kar se da brezskrbno. Embalaža je nepovratna in je vključena v ceno. Pri naročilu velikih sladic (2 dl) pa so kozarčki stekleni in tako povratni ali pa jih priskrbite sami.

  Nekateri okusi sladic v kozarcu vsebujejo le kreme, velika večina pa tudi biskvit ali piškotno dno ali pa dekoracijo iz piškota.

  TORTE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI

  Izbrani okusi, kvalitetne sestavine, ljubezen do dela – to je zmagovalni recept, po katerem pripravljamo slaščice in torte pri nas. Pri pripravi tort radi prisluhnemo vsem vašim željam. Najrajši pa delamo torte v naravnem stilu.
  VSA PONUDBA TORTIC: PREGLEJ PONUDBO


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp