ROBIDA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ROBIDA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   ROBIDA

   Stari Trg 1d, 3210 Slovenske Konjice

   Kontaktna oseba: Laura

   Telefon: 041 261 041

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Sem Laura in sem ustanoviteljica Robide, umetnica, ki ljubi vse, kar je povezano z umetnostjo.

  Že od nekdaj me spremlja kreativnost. Rada rišem in izražam svoj unikaten slog na svojih kreacijah. Sem mnenja, da je ta poklic izbral mene in ne jaz njega, saj so me vse poti v življenju vodile k Robidi.

  Svojo prvo torto sem naredila pri enajstih letih in še vedno se spomnim nereda, ki je nastal. Od takrat sem pridno nadgrajevala svoje znanje, ki ga danes izražam pri peki. Pot do sem pa nikakor ni bila lahka, vendar mi je uspelo, ker sem vseskozi verjela vase.

  robida - torte narejene z ljubeznijo

  Poročna torta ali sladki kotiček naredita piko na i vašemu poročnemu slavju. Za vse sladke skrbi poskrbim jaz.

  Ob poročni torti vama lahko za piko na i pripravim tudi sladki kotiček, ki je sestavljen iz modernih slaščic in dekorativnih elementov.

  Ko gre za poročno povpraševanje moram vedeti sledeče:
  - Datum in kraj poroke
  - Število gostov
  - Stil poročnega slavja (moodboard)
  - Želje glede poročne torte in slaščic

  Vsaka torta je unikatna, tako po izgledu kot tudi po okusu. Izbrane so le kvalitetne naravne sestavine in najboljša čokolada, brez praškov, ojačevalcev okusa in predpripravljenih pol izdelkov.

  Pri tortah uporabljam več različnih komponent in tehnik. Zato so te torte polnega okusa in finih tekstur. Okusi so butični in dodelani. Glede na zanimanje in trende se spreminjajo ves čas.

  Sladki kotiček Robida, ki je sestavljen iz modernih slaščic in dekorativnih elementov. Na voljo tudi izposoja podstavkov in dekorativnega obroča.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp