REZIDENCA ORTUS ANKARAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A REZIDENCA ORTUS ANKARAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   REZIDENCA ORTUS ANKARAN

   Jadranska cesta 86a, 6280 Ankaran

   Telefon: +386 5 663 11 55

   GSM: +386 51 493 594

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Rezidenca Ortus Ankaran je butična in popolnoma prenovljena, oddaljena od morja le 250 m. Nahaja se na čudoviti in mirni lokaciji v središču obmorskega mesta Ankaran in je le 5 km oddaljena od italijanskega mesteca Muggia. V idilični naravi slovenske Istre ponuja nepozaben oddih ter prestiž in ekskluzivnost, ki združuje luksuz in intimo izjemnega bivanja. Uživajte v biseru idiličnega hotela in si privoščite le najboljše.

  Mesto Ankaran, ki slovi po blagodejni klimi, kjer vonjave morja in borovcev pozitivno vplivajo na zdravje, navdušuje z romantičnimi sprehajališči med oljčnimi nasadi in vinogradi ter lepimi plažami, vse potapljače pa očara pestra zakladnica morske narave.

  poročno slavje v rezidenca ortus ankaran

  Vsaka ljubezenska zgodba je edinstvena, zato si zasluži tudi edinstveno poroko. Skupaj z vami bomo izpolnili vaše želje ter poskrbeli za nepozaben dan vaše ljubezni.

  Naj bo sanjski dan z najdražjimi ob vama, poln lepih spominov.
  Odlična lokacija, ki rasteza čudovit pogled bo besedi DA dodala pomen sanjske in popolnoma nove zgodbe.

  Restavracija, ki sprejme do 100 ljudi, je odprta tudi za zunanje goste in vam poleg toplo pripravljenih obrokov, nudi izbiro specialitet a la carte in nepozabno kulinarično avanturo najboljših lokalnih jedi.

  kulinarično doživetje v rezidenci ortus ankaran

  Poleg arhitekturno dovršenega rustikalnega ambienta, boste očarani tudi nad izjemno in popolno kulinariko, s poudarkom na domači, lokalno pridelani hrani. Izpod rok kuharskega mojstra boste svoje brbončice razvajali s tradicionalno slovensko hrano, s pridihom sodobnosti in z okusom po lokalnih značilnih sestavinah iz narave. Poleg rib, kalamarov in drugih dobrot iz Jadranskega morja, vam bodo družbo na mizi delale značilne domače testenine , pašte in fuži, olive, domač kruh in tradicionalna piranska sol. Izvrsten okus bo dopolnilo vrhunsko domače vino ali craft pivo slovenskih butičnih pivovarn.

  Po nepozabni kulinarični izkušnji si lahko privoščite romantičen sprehod ob morju in se z zaljubljenim pogledom predajate pristni obmorski naravi.

  butični design in mondeno udobje

  Butični design hotel, primeren za vse, ki ljubite mondeno udobje in zasebnost, se ponaša s 4 modernimi suitami, 3 luksuznimi apartmaji in 18 sodobno opremljenimi sobami, vse opremljene tudi s klimo, TV in brezplačnim wi-fi. Nastanitev nudi nepozaben oddih v objemu neokrnjene narave ter sprostitev in mir, stran od mestnega vrveža. V senci hotelske terase lahko uživate ob srkanju vaše najljubše pijače ali pa se le predajate zvokom čudovite narave in poskrbite za relaksacijo in notranji mir.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp