RESTAVRACIJA VALMARIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA VALMARIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA VALMARIN

   Spodnje Škofije 18A, 6281 Škofije

   Telefon: Gordana: 040 590 012

   Telefon: Aleš: 040 233 352

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Restavracija Valmarin se nahaja v Spodnjih Škofijah ob cesti Bertoki -Sermin- Ankaran. V restavraciji Valmarin boste prišli na svoj račun vsi ljubitelji ribjih jedi. Z velikim veseljem, vam bomo na ogled ponudili naš bogati jedilni list. Privoščite si lahko hladne kot tudi tople predjedi ali različne juhe. Ljubitelji rib in morskih sadežev lahko izbirate med raznoliko ponudbo. Za vas imamo na jedilnem listu orado, brancina, romb in list kot tudi kovač-a. Pa tudi jastog bo razvajal vaše brbončice. Ribje jedi pripravimo v pečici kot tudi na žaru.

  Radi imamo užitek ob okusni hrani. Radi imamo dobro vinsko kapljico. Ustvarjali smo s srcem, zato smo ustvarili najboljše! Restavracija Valmarin vas v ambientu s pridihom morja razvaja z morjem okusov. Predvsem s svežimi ribami in morskimi sadeži, pa tudi s sočno fiorentino, ter fokačami iz krušne peči. Restavracija Valmarin poleg stalne ponudbe goste presenečamo s sezonskimi dobrotami narava, z divjimi šparglji, čemažem, regratom in še marsičem. V dvoje, v družbi družine, prijateljev, poslovnih partnerjev, ob velikih svečanih praznovanjih ali pa tudi sami.

  Nismo pa pozabili tudi na ostale goste. V ta namen nudimo mesne specialitete pripravljene na različne načine, več vrst rižot, rezance s tartufi in drugimi prilogami ter razne vegetarijanske jedi. Posladkali se boste lahko z okusnimi sladicami. Osvežite se lahko z brezalkoholnimi pijačami ali pa lahko izbirate med raznoliko ponudbo buteljčnih vin. Nudimo tudi mesne specialitete pripravljene na različne načine.

  restavracija Valmarin - praznovanje dogodkov

  Prijeten ambient, prijazna postrežba in odlična hrana so več kot primerni razlogi za praznovanje različnih življenskih dogodkov v naši gostilni. V notranjih prostorih sprejmemo do 150 gostov na zunanji terasi pa še dodatnih 100. Vabljeni pa ste tudi vsi tisti, ki bi enostavno radi preživeli nekaj časa skupaj s svojimi prijatelji, družino ali znanci in ob tem kaj dobrega pojedli in popili.

  Prijeten ambient, izvrstna ponudba hrane in pijače ter odlična lokacija, so idealno izhodišče, da pri nas praznujete različne življenjske dogodke kot je poroka.
  Rezervirajte si svojo mizo, mi pa vas bomo z našimi kuharskimi mojstri popeljali na vrtiljak nepozabnih gurmanskih užitkov.

  Število sedežev: 120 notranjost + 100 zunanjost
  Poročni salon: 150 notranjost + 150 zunanjost

  poročno slavje

  Restavracija Valmarin je zaradi velike kamnite dvorane in pokrite terase kot nalašč za nepozabna poročna slavja, rojstno- dnevne zabave in druga velika praznovanja. Prijetno okolje in prijazno osebje VALMARIN vam ob vaših osebnih, družinskih ali poslovnih praznikih pričara svečano vzdušje ter vas razvaja z odličnimi jedmi in vini izbranih vinarjev.

  A LA CARTE
  V Valmarinovi a la card ponudbi je moč najti dobrote italijanske, mediteranske in sezonsko obarvane lokalne kuhinje. Predvsem stalno sveže ribe in morske sadeže, pa tudi pravo fiorentino. Poleg stalne ponudbe goste razvajamo s sezonskimi dobrotami narava, z divjimi šparglji, čemažem, regratom in še marsičem.

  PONUDBA VINA
  V Valmarinovi vinski ponudbi lahko izbirate med vrhunskimi vini priznanih vinarjev Vipavske doline in Obale.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp