RESTAVRACIJA ŠOBEC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA ŠOBEC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA ŠOBEC

   Šobčeva cesta 25, 4248 Lesce

   Telefon: +386 4 53 53 700

   Kontaktna oseba: g.Matevž Strajnar

   Mobitel: 041 337 696

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Restavracija Šobec v naročju neokrnjene narave s pogledom na kristalno čisto reko Savo Dolinko, ki se spogleduje z veličastnimi Karavankami in Julijskimi Alpami.

  Restavracija Šobec pritegne pogled že od daleč. Zgrajena je namreč v tipičnem gorenjskem slogu. Stavba je narejena iz lesa, skozi okna pa se razprostira pogled na neokrnjeno naravo in jezero. Seveda vas v restavraciji čaka tudi tipična domača, gorenjska hrana, narejena iz lokalnih sestavin, ki prihajajo z okoliških kmetij.

  Celotna restavracija lahko gosti do 250 ljudi, zato lahko za vas organiziramo kongrese, tim bildinge ali poroke. Za veselo razpoloženje lahko skrbi glasbena skupina, ki vas bo navduševala z odra sredi velike terase, če vas bodo zasrbele pete, pa se lahko zavrtite na plesišču.

  restavracija šobec s čudovitim pogledom na karavanke in julijske alpe

  V restavraciji Šobec, v času pred in po glavni sezoni (julij & avgust) organiziramo tudi sanjska poročna slavja v objemu čudovite narave. Na prostorni terasi sredi neokrnjene narave in s pogledom na Šobčev bajer ter okoliške vrhove vam nudimo tudi pestro kulinarično izbiro. Veličasten razgled na Karavanke in Julijske Alpe vam bo vzel sapo!

  Nepozabno kulinarično doživetje idilične restavracije na obali bajerja Kampa Šobec, le streljaj od Bleda.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp