RESTAVRACIJA NEBO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA NEBO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA NEBO

   Tomšičeva ulica 2, 1000 ljubljana

   Kontaktna oseba: Lejla Bučan

   Telefon: 041 889 882

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA
  Restavracija Nebo - Unikatno poročno prizorišče za vse, ki si želijo popolne mestne poroke z osupljivim razgledom na Ljubljanski Grad

  V srcu Ljubljane se porajajo sanje o nepozabni poroki, obdana z osupljivim razgledom na Ljubljanski grad. Predstavljamo vam novo poročno lokacijo - Restavracijo Nebo, ki ponuja več kot le prostor za poročno slavje; predstavlja sanjski kraj, kjer se uresničijo poročne zgodbe.

  KULINARIČNO DOŽIVETJE

  Restavracija je specializirana za pripravo visokokakovostnih jedi.

  CIVILNI OBRED

  Civilni obred se izvede na pokriti terasi v vseh vremenskih razmerah.

  ZABAVA

  Brez menjave lokacije se zabava nadaljuje v prostorju kjer poteka strežena večerja.

  civilni OBRED

  Terasa z najlepšim sončnim zahodom v mestu.

  Mladoporočenci lahko zabeležijo svoj poročni dan s čudovitim sončnim zahodom na terasi, ki nudi razgled na Ljubljanski grad. Nebo Restavracija nudi edinstveno ozadje za poročne fotografije, ki bo parom za vedno pričarale spomine na začetek njihove skupne pot.

  RESTAVRACIJA NEBO

  Restavracija ponuja intimen ambient za do 130 gostov in je idealen prostor za izvedbo poročnega slavja. Posebnost lokacije dodatno poudari pokrita terasa s panoramskim razgledom na Ljubljanski grad, ki ustvarja izjemno vzdušje za vse tiste, ki si želijo izmenjati poročne zaobljube na eni najlepših teras v Ljubljani.

  ZABAVA

  Restavracija je obenem tudi klub, kar omogoča prehod vzdušja intimnega in romantičnega v zabavno ter plesno. Ta prilagodljivost omogoča, da se mladoporočenci in gostje zabavajo brez menjave lokacije, kar ohranja nemoteno vzdušje na poročnem dnevu.

  ENOSTAVNA ORGANIZACIJA

  Na vašem posebnem dnevu vam bo ob strani izkušena gostinska ekipa, saj sodelovanje osebja pri organizaciji poroke igra ključno vlogo pri zagotavljanju brezhibnega poteka dogodka. Izkušnje naše ekipe, ki ima več kot 30 let izkušenj v gostinstvu, bodo poskrbele, da bo vaša poroka resnično nepozabna.

  nočitev v hotelu one66

  Poskrbljeno je tudi za prenočišče svatov, v hotelu ONE66. One66 združuje živahno mešanico elegantnih, sodobnih sob, apartmajev– na voljo je torej nastanitev po okusu prav za vsakogar.
  Več na: HOTEL ONE66

  Nebo - Kjer poročne sanje postanejo resničnost, in vsak trenutek postane nepozaben

  Vsaka poroka je edinstvena, zato se z veseljem prilagodimo vašim željam in zahtevam. Če vas naša ponudba zanima, vas vabimo na sproščen klepet ob kavi in ogled lokacije. Z veseljem prisluhnemo vašim idejam, da skupaj ustvarimo čudovito poročno pravljico.

  AVTOR FOTOGRAFIJ: Marko Delbello Ocepek


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp