RESTAVRACIJA MARINA PORTOROŽ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA MARINA PORTOROŽ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA MARINA PORTOROŽ

   Cesta solinarjev 6, 6320 Portorož

   Kontaktna oseba: Sašo Ambrož

   Telefon: +386 40 437 374

   Telefon: +386 41 333 326

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V srcu portoroške Marine je zavel svež veter, novi lastniki restavracije so se zavezali k cilju, da ji povrnejo nekdanji sijaj in utrdijo sloves.

  Uigrana ekipa, ki jo vodi Sašo Ambrož, piše prenovljeno gastronomsko zgodbo, kjer predstavljamo tradicionalno istrsko kulinariko na moderen, inovativen način.

  Skrbno izbrane in kakovostne izvorne sestavine modre in zelene Istre ter sezonski lokalni pridelki, so ključni elementi kreacij na krožniku, ki nosijo podpis chefa kuhinje Jerneja Podpečana.

  restavracija marina portorož - sanjska lokacija ob morju

  Ustvarite samo vajine trenutke, ki bodo za večno ostali v spominu. Dovolita ljubezni, da zasije v vsem svojem čaru ter z edinstvenostjo napolni magični odsev v toplih sončnih žarkih in smaragdni morski gladini. Dahnita usodni 'Da', odeti v brezčasni morski kulisi. Restavracija Marina Portorož je čudovita lokacija ob morju, ki vama ponuja vse kar si želita.

  S prenovljeno podobo ambienta se želimo približati tudi vam, ki si boste izbrali našo restavracijo za posebne dogodke, kot so poroka, slavje ali poslovni sestanek. Sprejmemo lahko do 120 ljudi.

  Poskrbimo za nočitev, morebitni najem barke, civilni obred ob morju. Poroka je lahko “na ključ”, oziroma ponudimo servis kjer ga potrebujeta.
  Novi ljudje v portoroški Marini ne filozofirajo po nepotrebnem. Na krožnikih so bogate sestavine v enostavnih, malce predelanih receptih, vinska karta pa je povezana s sosednjo vinoteko. As v rokavu, na katerega v restavraciji največ stavimo, zagotovo predstavlja izredno bogata in obširna vinska karta, kjer so vina vseh slovenskih regij. Za dodelan preplet okusov hrane in žlahtne kapljice pa poskrbi hišni sommelier David Alaimo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp