RESTAVRACIJA LABOD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA LABOD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA LABOD

   Cesta svobode 8a, 4260 Bled

   Telefon: 04 579 8453

   Mobitel: 031 335 930

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Restavracija Labod se nahaja na Bledu, s pogledom na Blejsko jezero. Od jezera jo loči čudovit park. Od jezera nas loči le 100 m sprehoda skozi čudovit park obdan z drevesi in cvetjem. V restavraciji Labod se lahko okrepčate v notranji restavraciji s prijetnim svetlim vzdušjem in panoramskim pogledom skozi velika okna s pogledom na Blejsko jezero, park in vrtno teraso. Restavracija je klimatizirana. Vabljeni v prijeten notranji ambient ali na našo vrtno teraso.

  Poroke in praznovanja

  Poroka je nedvomno ena najpomembnejših prelomnic v življenju posameznika, zato želimo, da bi bila čim bolj popolna. Preživite je ob čarobnem Blejskem jezeru. V naši restavraciji vam lahko organiziramo nepozabno poročno slavje.
  Izbirate lahko med prijetno opremljeno svetlo notranjostjo in zunanjo vrtno teraso, na kateri je slavje v poletnem času v soju bakel in sveč še posebej čarobno.

  Restavracijo krasi prelep razgled na Blejsko jezero, vodnjak na terasi in mogočni park zelenih kostanjev.

  restavracija labod - kapacitete

  Restavracija, sedeča pogostitev: 60
  Kavarna: 10
  Vrtna terasa, sedeča pogostitev: 70
  Vrtna terasa, sedeča + stoječa pogostitev: 150

  Za poroke in druga praznovanja vam z veseljem pripravimo predloge menijev različnih cenovnih razredov. Dogovorimo se tudi o okrasitvi, glasbi in drugi ponudbi.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp