RESTAVRACIJA KOGO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RESTAVRACIJA KOGO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RESTAVRACIJA KOGO

   Šmarska cesta 1, 6000 Koper

   Telefon: 051 261 726

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Restavracija Kogo se nahaja v Kopru, na Šmarski cesti 1. Kogo, v istrskem narečju kuhar, je most in stičišče generacij, prostor, kjer se preverjeno in dobro, združi z duhom, ki si upa tvegati in poizkušati. Kuhinja s trendovsko nadgrajenimi domačimi recepti in domiselno postreženimi jedmi.

  Kogo je več kot zgolj restavracija, tekom dneva je idealen prostor za sestanek na kosilu s poslovnim partnerjem, popoldne za srečanje s starim znancem ob kozarcu vina, zvečer pa za romantično večerjo ali zabavno vinsko degustacijo ob hrani z družbo prijateljev.

  Restavracijo vodita mlada fanta z obale, Marko Kozel in Aljoša Mlinar.

  Chef KOGA Tilen Župevec pa svoje prave, virtuozne sposobnosti pokaže pri pripravi krožnikov, ki jih postreže tekom dneva ali kot večerjo. Takrat se na krožnikih razbohotijo lokalni okusi sodobnih receptur, ki pa spoštljivo gledajo na tradicijo, ohranjajo njene kulinarične specifike in jih plemenitijo s sodobnimi tehnikami in kombinacijami.

  restavracija kogo za praznovanje različnih dogodkov

  Za praznovanje dogodkov kot je poroka, praznovanje rojstnih dni, zaključene družbe, poslovne zabave, obletnice, team buildingi in ostali dogodki vam je na voljo več prostorov.
  - Vinski hram
  - Vip soba
  - Purissima Agraria

  VINSKI HRAM

  Na novo, popolnoma preurejen večji prostor, ki smo ga poimenovali Vinski Hram, med svoje zidove in zunanja stojišča sprejme do 60 oseb. Ker vemo, kako različne okuse imamo ljudje, se ponudbe pripravijo individualno glede na vaše potrebe. V prostoru je umeščen tudi projektor, platno ter ozvočenje za dogodke poslovne narave.

  vip soba

  Zasebnost je nekaj, kar v današnjih časih še bolj cenimo. Zato smo za naše goste poleg vinskega hrama na novo preuredili še VIP sobo. Vip soba je prostor namenjen tako za poslovne sestanke kot kulinarične dogodke v omejenem številu. Namenjena je skupinam do 12 oseb, kjer vas streže samo vam namenjen natakar. Jedi so sveže pripravljene v naši kuhinji izpod rok naših izkušenih kuharjev. VIP soba je opremljena tudi z LCD televizorjem ter zato primerna tudi za razne prezentacije.

  Purissima Agraria

  Stik z naravo ter lepote naše Istre so ključni del našega novega prostora, kjer našim gostom nudimo gurmanske užitke v objemu mediteranskega vrta polnega začimb, v srcu vinogradov na lokaciji Purissima.

  Prostor je odprtega tipa in nudi pogostitve do 50 oseb in je primeren za razne dogodke tako poslovne kot osebne narave.

  VINSKI HRAM
  VINSKI HRAM
  VINSKI HRAM
  VIP SOBA
  VIP SOBA
  VIP SOBA
  PURISSIMA AGRARIA
  PURISSIMA AGRARIA
  PURISSIMA AGRARIA

  Zgodba je nastala v sodelovanju z našimi partnerji Agrarija in Vinakoper kar pomeni da boste lahko pod izkušenimi rokami naših kuharjev uživali v vseh dobrotah, ki jih ponujajo.

  Mediteranski vrtovi so učni didaktični centri, kjer lahko doživite mediteransko pestrost, spoznate tradicionalne rastline in okusite lokalno kulinariko. Purissima je lega na griču pod škofijskim hribom pri Ankaranu. Nahaja se v zavetju pred burjo in je večji del leta izpostavljena soncu in morskemu zraku, zaradi česar je idealna za pridelavo vrhunskih pridelkov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp