RENT24

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RENT24

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   RENT24 – IZPOSOJA PRIREDITVENIH ŠOTOROV

   Telefon: 031 695 246 – Martin

   Telefon: 040 900 943 – Sandi

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Ustvarite si čarobno vzdušje za vsako priložnost

  Podjetje Rent24 prihaja iz dolenjske in vam v prvi vrsti nudi izposojo in postavljanje prireditvenih šotorov ter napihljivih igral. Šotore vam ponudimo s kompletno montažo in razsvetljavo, nudimo vam tudi dodatno opremo, ki bo popestrila vaš dogodek.

  S svojimi izkušnjami in dostopnostjo, vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega dogodka z nasveti in priporočili. Z zaupanjem se lahko obrnete na našo strokovno ekipo.

  Spoznajte nas kot partnerja, ki vam za vsako priložnost nudi vrhunsko estetsko in funkcionalno izkušnjo.

  Poroka je eden izmed vajinih najpomembnejših dogodkov v življenju.

  Je eden izmed par najbolj vznemirjajočih dogodkov v našem življenju. Poleg rojstva je to verjetno eden izmed najsrečnejših dogodkov, zato nanj dajemo že skozi stoletja izreden pomen. Poroka je že od nekdaj pomenila združitev tudi dveh sorodstev, ki naj bi si v bodoče pomagali v dobrem in slabem. Mnogokrat mislimo, da je poroka samo neka formalnost, da lahko ravno tako živimo brez nje, pa iz zgodovine in literature, ki je to opisovala lahko vidimo, da je veliko več.

  Vse na enem mestu!

  Kaj pa, če bi vam povedali, kako je na enem mestu mogoče najti in urediti prav vse potrebno za vrhunsko in čudovito produkcijo vaše poroke?

  Ne glede na to, ali želite razkošno poroko z velikim številom gostov ali intimno praznovanje v krogu najdražjih, smo vam pripravljeni zagotoviti vse, kar potrebujete, da bo vaš sanjski dan prav takšen, o katerem ste vedno sanjali.

  rent24 Poročni šotor

  Postavimo vam šotor kjerkoli želite, na romantičnem prostoru, kjer ni nikogar, samo vi in vaši bližnji. Počutili se boste res sproščeno.

  Ponujamo več vrst poročnih šotorov.

  Potrebujete odprt, zaprt ali delno odprt šotor? Manjši šotor za civilno poroko?

  Mi smo pravi naslov za vas.

  Naj bo vaš dan pravljičen. V čudovitem naravnem okolju vam z edinstvenimi poročnimi dodatki ustvarimo čarobno doživetje. Poroke pod šotori dosegajo razkošje in lepoto, ki si jo zaslužite. Poroke v naravi ponujajo številne priložnosti, kjer pride do izraza vaša domišljija.

  Nudimo šotore naslednjih specifikacij:
  Širina(m): 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 20, 25, 30
  Dolžina: po potrebi
  Bočna višina:2m, 2,6m, 3m, 4m
  Konstrukcija: aluminijska konstrukcija

  Nudimo vam kompletno dekoracijo v šotorih s catering opremo; banketne mize, stole s prevleko, barske mize, talne obloge raznih barvnih kombinacij, stropne dekorativne zavese v šotoru, lesena tla tudi za neraven teren, oder za glasbenike, plesišče, pult za hrano, vse kar potrebujete!

  Poroke v naravi so nekaj posebnega, spomin ki ne bo nikoli zbledel.

  Ne glede na to, ali želite reči “da” na elegantni lokaciji ob bolj ali romantičnem posestvu v gorah
  Poročne šotore lahko postavite na poljubno mesto in jih spremenite v pravljično okolje. Za razliko od zaprtih prostorov vam šotori zagotavljajo veliko prilagodljivosti pri vseh pomembnih vprašanjih, kot so število gostov, načrt aranžmajev, razpored sedežev in zato veljajo za eno najboljših rešitev za poroke. Vse kar morate storiti je, da izberete tistega, ki je prilagojen vašim potrebam, mi pa ga bomo obogatili z vašim osebnim stilom in željami.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp