RAJSKI OTOK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A RAJSKI OTOK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Rajski otok

   Proseniško 88, 3230 Šentjur

   Telefon:  031 345 195 in 041 612 477

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Nepozabna in enkratna poročna pravljica v srcu neokrnjene narave na Rajskem otoku.

  Rajski otok deluje na osnovi družinskega podjetja z več kot 20 letno tradicijo s področja gostinstva in turizma. Osnovno vodilo našega gostinstva je tradicija, eleganca in ljubezen.

  EDINSTVEN AMBIENT

  Rajski otok zaradi svoje edinstvene lokacije ponuja možnost tako vintage kot zelo elegantnega stila poroke. Ambient, izbiro barve, dekoracije in okolice v celoti prilagodimo vašim željam. Ker vemo, da je poročni dan eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju, pripravi dogodka posvetimo zelo veliko pozornosti.

  Na Rajskem otoku lahko gostimo 100 ljudi v dveh med seboj povezanih prostorih. V večji sobi je prostora za 65 sedišč, v manjši pa za 35 sedišč. Zunanji prostor se nahaja v prijetni senci drevja, s pogledom na jezero in zajema 100 sedišč. Na voljo lahko imate tudi celoten otoček, ki ob večernih urah v soju luči poskrbi za popoln pridih romantike.

  Sami poskrbimo tudi za okrasitev okolice in notranjih prostorov s cvetjem po vaših željah.

  Poročnemu paru pa kot poročno darilo podarimo nočitev v našem Glamping Rajska vas.

  OBLETNICE, ZABAVE, ZAKLJUČKI IN DRUGI DRUŽINSKI PRAZNIKI

  Na izjemno atraktivni lokaciji, v srcu neokrnjene narave, na romantičnem otočku sredi jezera - Rajskem otoku, lahko praznujete tudi vaš rojstni dan, zaključek, poroko, birmo, krst, obhajilo, organizirate srečanje ali pa izpeljete seminar oz. predstavitev.

  Prostor v simpatični restavraciji Vam lahko torej služi za različne namene. Privoščite si zabavo po
  svoji meri!

  O RAJSKEM OTOKU...

  Ribnik leži južno od Blagovne, naselja s starodavno zgodovino, ki se je pričela zapisovati na prelomu prvega v drugo tisočletje. Arhitekturni kompleks v Blagovni, ki je nekdaj pripadal posesti sv.Heme, kasneje Habsburžanom in kot zadnjemu plemenitemu, vitezu Hugu Berksu, je v zadnjem stoletju doživljal lastniške spremembe in dočakal kaj žalostno usodo. A ribnik, ki je pripadal tej posesti (v zgodovinskih virih se omenja že v 16. stoletju), je vse do danes ostal mikavna podoba sredi zelene gričevnate pokrajine. Zaradi svoje izjemnosti je postal visoko varovana naravna vrednota državnega pomena. V njem uspeva vodni orešček (Trapa natans), ki velja za redko rastlinsko vrsto, v njem se pojavljajo zanimive in ogrožene vrste trstičja in šašja. Je tudi redko življenjsko okolje ogroženih živalskih vrst, kot so bela štorklja (Ciconia ciconia), navadna krastača (Bufo bufo) in zelena.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp