PRO MAK – VABILA IN ZAHVALE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRO MAK – VABILA IN ZAHVALE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PRO MAK

   Telefon: 01 430 08 03

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ustvarite unikatna poročna vabila

  Poročno vabilo je prvi modni začetek priprav na poroko, zato je zelo pomembno, da že pri poročnem vabilu nakažemo našo barvno nit poroke. V Pro-Maku na Tržaški 135 v Ljubljani dobite mnogo idej za samo izdelavo vaših poročnih vabil. Poročna vabila vam lahko izdelamo tudi pri nas. Predstavljamo vam mnoge ideje za poročna vabila, da bo poroka popolna. Izdelava poročnega vabila je zelo enostavna, saj vam že pri nas svetujemo kako izdelat poročno vabilo, svetujemo katere kombinacije gredo skupaj in vam tudi izdelamo vzorec – poročno vabilo.

  Pripravljenih imamo kar precej modelov poročnih vabil, ki si jih z lahkoto izdelate sami.
  V Pro-Maku imamo pole svečanega papirja v več barvah za vabilo v istih barvah kot je poročno vabilo lahko dobite tudi ovojnice oziroma kuverte za poročna vabila raznih formatov. Za poročna vabila naše stranke naj pogosteje povprašujejo po formatu vabil in kuvert 17x17cm.

  izdelava poročnih vabil

  Za izdelavo poročnih vabil lahko uporabite razne trakove, mrežice, krispi trakove, perlice, korale, čipke, srčka. Tekst poročnega vabila natisnete na prosojen papir (paust) in ga vstavite v poročno vabilo.
  Poročno vabilo lahko povežete z barvnimi trakovi.

  S kombinacijo raznih svilenih in mrežastih trakov in dodatkov lahko izdelate razne kombinacije in unikatna poročna vabila. Poroka je pomemben mejnik v človekovem življenju zato je pomembno da je poroka pripravljena tako, da ostane poroka novoporočencem in svatom v trajno lepem spominu. Poroka je lahko v stilu sivke in tudi poročna vabila lahko izdelate v barvah sivke ali katere druge rože.

  Poročna vabila izdelajte sami ali prepustite nam

  V Pro-Maku na Tržaški 135 v Ljubljani dobite mnogo idej za samo izdelavo vaših poročnih vabil.

  Vabilo lahko izdelate v vsaki barvni kombinaciji, saj imamo v Pro-Maku ves potreben material za poročna vabila in za vse ostale dekoracije za poroko. Poročna vabila pa vam lahko izdelamo tudi pri nas.Poročno vabilo je prvi modni začetek priprav na poroko, zato je zelo pomembno, da že pri poročnem vabilu nakažemo našo barvno nit poroke.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp