PRO MAK – DEKORACIJA VOZIL

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRO MAK – DEKORACIJA VOZIL

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PRO MAK

   Telefon: 01 431 20 92,051 621 748

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  PRO-MAK d.o.o. je podjetje, ki opremlja posebne prostore, hotele, bazene, diskoteke, in domove z dekorativnimi vazami, svilenim in suhim cvetjem, dekorativnim pohištvom, glinenimi posodami, umetnimi jelkami, umetnimi drevesi in drugimi posebnimi dodatki, ki dajejo prostorom toplino in domačnost.

  S tem programom se ukvarja že celih 21 let. Začetek dejavnosti je bilo odprtje trgovine suhega cvetja v Sežani 1989, njen najbolj poznan pa je Boutique suhega cvetja v Nami v Ljubljani, ki je bil odprt 1990. Še danes izdelujemo suhe aranžmaje iz suhega cvetja.

  DEKORACIJA VOZIL

  Pro Mak - dekoracija vozil ,poskrbi za poročno dekoracijo vašega avtomobila saj dekoracija avtomobila je pomembna ker odraža vašo celotno poroko.
  Dekoracija avtomobila in pentlje na poteg za dekoracijo avtomobila.

  Taka poročna dekoracija je lahka, varna tudi za daljše vožnje. Dekoracija za avto je lahko pritrjena tudi z vakuumi, ki držijo rože posute po prednjem pokrovu.

  Dekoracija za ostale avtomobile pa so mašne na poteg, ki jih naredimo in privežemo na ogledala, sproti ko prihajajo svati.

   

  Dekoracija za avto daje močan efekt poroke. Lep material, kot dekoracija za poročni avto, je bel ali smetanast til širine 50cm, ki ga napnemo na prednji pokrov avtomobila v obliki črke V. Dekoracija za avto je spredaj pritrjena pod pokrov »haubo«, zgoraj pa sta kraka za dekoracijo avtomobila pritrjena na ogledali. Tako smo si pripravili osnovo, na kateri je pritrjena dekoracija za avto.
  Velika pentlja iz tila kot dekoracija avtomobila in dekoracija avtomobila tudi za daljše vožnje.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp