PRO MAK – DARILA ZA SVATE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRO MAK – DARILA ZA SVATE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PRO MAK

   Telefon: 01 431 20 92

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Darilca za svate malo drugače

  Poročni konfeti kot darilca za svate

  Pro mak- darila za svate podarjamo z namenom, da na njem ostane kot spomin listek z imeni in datumom kdaj je bila poroka.Kot darilca za svate so najbolj poznani konfeti, ki so aranžirani v papirnate škatlice, mošnjičke, pleksi škatlice ali tube. Darilca za svate pa so lahko tudi druga darila, kot so: mali aranžmaji naravnega suhega cvetja, lahko so glinene šatuljice, papirnate škatlice, mošnjički z dišečim cvetjem.

  pro mak-darila za svate

  izdelajte si sami darila za svate, ki jih dobite v pro maku

  V zadnjem času je zelo popularna sivka nasuta v mošnjiček iz blaga. Taka darilca za svate so tudi uporabna, saj so lahko dišeče cvetje za omare. Darilca za svate so lahko dišeči srčki, dišeči kamenčki, podpouri ali dišeči granulat za v omaro ali za damske torbice.

  Eterična olja kot darilca za svate

  Darilca za svate so lahko eterična olja za odišavljanje prostorov, lahko so to stekleničke za likerje, kozarčki za marmelado. Darilca za svate pa so lahko tudi mali svečniki simbolično svečko ali male steklene vazice z vgraviranim napisom.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp