PRI JAPU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PRI JAPU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PRI JAPU

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  PRI JAPU POROČNA LOKACIJA

  Gostilna Pri japu stoji v naročju prelepih dolenjskih gričev in gozdov, ki jih krasi reka Temenica. Ko se peljete po cesti iz smeri Šentvid pri Stični proti Litiji v kraju Praproče najprej na desni strani cestišča zagledate kapelo sv. Antona. Takoj zatem zagledate velik parkirni prostor in lepo urejeno gostilno “Pri Japu”. Poleg gostilne stoji pokrit letni vrt, na katerem lahko ob okusni hrani in hladni pijači uživate ob pogledu na vinske gorice (Debeli Hrib, Čagoška Gora, Primskovo).

  Pod toplarjem, v salonu gostilne ali pa pod velikim belim šotorom so ob sobotah lahko civilni poročni obredi, pogostitve porok in praznovanja obletnic, ob nedeljah pa lahko uživate ob družinskem kosilu ali pa praznujete svoj rojstni dan, krst, obhajilo,…

  POROČNI CENTER PRI JAPU

  Pri Japu smo odprli vrata za vse mladoporočence, kateri bi si želeli civilni ali pa cerkveni poročni obred. Civilna poroka in sam obred se izvaja v lepem vremenu zunaj, v neposredni bližini na gričku, s pogledom na čudovito dolenjsko okolico, v slabem vremenu pa v primernih prostorih znotraj gostišča, v starem toplarju ali pa v velikem šotoru, v prav posebno prirejenem prostoru za civilni ali cerkveni obred.
  Prav tako smo za mladoporočence pripravili tako imenovani POROČNI CENTER, s tem želimo vsem bodočim mladoporočencem ponuditi vse, kar bi jim olajšalo pri izpeljavi poročnega dne. Prisluhnili bomo vašim željam, tako da bo vajin poročni dan pravljično nepozaben.

  V POROČNEM CENTRU vam nudimo

  – civilne poroke (na vrtu ali v šotoru )
  – domača hrana in pijača
  – prenočišča
  – izbor poročnih tort, domačih slaščic in drobnega peciva
  – cvetlični aranžmaji
  – profesionalni foto in video
  – izbor glasbenikov in animatorjev
  – ponudbo poročnih prstanov
  – poročnih prevozov ( limuzine, staro dobnike in kočije )
  – svetovanje pri pripravi poroke…

  Za prijavo in lokacijo za izvedbo civilne poroke se prijavnica dobi v Gostilni Pri Japu. S tem potrdilom in soglasjem za izbrano likacijo ponudnika pa je potrebna osebna privolitev in soglasje Gostilne Pri Japu, tako da se s to prijavnico mladoporočenca oglasita na UE Grosuplje za potrditev datuma izvedbe civilne poroke in s tem izbrano lokacijo civilnega poročnega obreda.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp