PREVOZI S KOČIJO MARKO POTOČNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PREVOZI S KOČIJO MARKO POTOČNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PREVOZI S KOČIJO MARKO POTOČNIK

   Laznica 24, 2341 Limbuš

   Kontaktna oseba: g. Marko Potočnik

   Telefon: 040 771 538

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Prevozi s kočijo Marko Potočnik smo manjša lokalna kmetija iz vasice Laznica. Ukvarjamo se z raznimi vožnjami s kočijo kot so turistične vožnje, vožnje na porokah in birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah.

  Vožnje izvajamo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, ki je slovenske hladnokrvne pasme.

  Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja približno 1 uro. Vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (pohorska vzpenjača). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu.

  Ob vikendih, v lepem vremenu izvajamo tudi turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero po določenem in ustaljenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v Studenškem gozdu, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. V gozdu se obrnemo in vrnemo na Drava center. Ker peljemo večino časa po gozdu, je vožnja udobna tako za potnike, kot tudi za konja, saj nas prijetno hladi senca mogočnih dreves. V vročih poletnih mesecih je to še kako pomembno tudi za dobro počutje našega konja, za katerega skrbimo z veliko mero.

  prevozi s kočijo marko potočnik

  Prevozi s kočijo Marko Potočnik vam nudi nepozabno doživetje s kočijo. Prepustite se trenutku in uživajte dan v naravi malo drugače – s kočijo. Zapeljali vas bomo po urejenih poteh in poskrbeli za nepozabno doživetje, ki vam bo ostalo v spominu. Verjamemo, da se boste v družbi konja počutili prijetno, mi pa vam bomo z veseljem pomagali oblikovati vašo pravljico, pa naj bo to poroka, turistična vožnja ali kak drug dogodek, ki bi si ga želeli zapomniti.

  Doživite prevoz s kočijo na poroki

  Prevozi s kočijo Marko Potočnik na poroki ustvari nepozabne trenutke za vaju. Poročni dan je najpomembnejši za ženina in nevesto. Zakaj se torej ravno ženin in nevesta ne bi na njun dan počutila posebno, pomembno, mogočno? Poskrbimo za njun varen prevoz, ki ga prilagodimo željam.

  prevoz NA RAZNIH DOGODKIH

  Birme, rojstni dnevi, prireditve, obletnice
  Z našo prisotnostjo poskrbimo, da bo vaš dogodek edinstven.

  NA TURISTIČNI VOŽNJI

  Začutite naravo in spoznajte čudovite stranpoti v prijetni družbi.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp