PREVOZI S KOČIJO FIJAKER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PREVOZI S KOČIJO FIJAKER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PREVOZI S KOČIJO FIJAKER

   Kontaktna oseba: g. Alen in ga. Aleša

   Telefon: 031 384 998, 051 482 484

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Nudimo čudovito negovane konje, predstavljene za vašo posebno priložnost. Vedno je prisoten voznik, ki zagotavlja, da so postopki dobro vodeni in varni za vse goste in da smo vedno oblečeni v verodostojni kostum. Zagotavljamo vam našo profesionalnost.

  Prevozi s kočijo Fijaker lahko najamete za prevoze po celi Sloveniji. S kočijo vas popeljemo za različne priložnosti, kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi in ostali dogodki.

  poroka in magični prevozi s kočijo fijaker

  S čarobno poroko pobegnita v sanje

  Zakaj ne bi izstopali v množici? Vaša poroka je lahko dogodek, katerega se boste vi in vaši gostje spominjali še dolga leta. Čeprav sta konj in kočija stara kot čas; sta v drvečem tempu našega življenja postala dragocen in čudovit opomnik romantičnih časov.

  Pred vašim poročnim dnevom se bomo osebno srečali, da bi zagotovili najboljšo pot do vaše slovesnosti ali mesta sprejema. Z veseljem se vnaprej sestanemo z vašim poročnim fotografom, da vam zagotovimo čarobni spomin na vaš dan.

  Zavedajte se, da smo omejeni s potovanjem po hitrih cestah ali avtocestah za varnost vsakega posameznika in da so nekatere ulice preveč strme za varen prehod konja in prevoza. Ne skrbite, vedno lahko organiziramo alternativno pot, tako da postanejo vaše sanje realnost.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp