PR KUZUC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PR KUZUC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PR” KUZUC

   Štefanja gora, Cerklje na Gorenjskem

   Kontaktna oseba: ga.Tanja

   Telefon: 040 202 607

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pod mogočnim Krvavcem, na obrobju vasice Štefanja gora, kot v pravljici stoji skedenj. Uživali boste v udobju narave...neskončni pogledi čez travnike, vonj pašnikov in svež zrak z gorskih višav bodo v vas prebudili topel čut domačnosti. Romantični ambient lahko začinite s pokušino izbranih vin. Z glasbo in hrano po vaših željah pa boste pri nas lahko pričakali jutro.

  POROKa pr kuzuc

  V čistini narave, kjer pogled čez gričevje pada v neskončnost... Vse tiho stoji in čaka... Čaka, v toplem objemu gorenjskega sonca, da vas popelje v dolgo noč z vašo izbrano družbo...

  Da bo vaš dan popoln, se posvetujte z nami in s skupnimi močmi se bomo približali vaši ideji. Fleksibilna ekipa vam omogoči popolno oblikovanje poroke vaših sanj. Pr Kuzuc sprejme do 120 judi. Primeren je od piknik porok do gala večerje.
  Stopita v kontakt z nami in začnita vajino skupno pravljico...

  Poroke na prostem imajo prav poseben čar. Posebej za vas organiziramo poroko pod kozolcem in poskrbimo za pripravo ambienta. Prostor popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Prostor oddajamo tudi za zaključene družbe, team buildinge, koncerte, rojstno dnevne zabave, obletnice...

  Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu in dobrem vzdušju.

  V sodelovanju s CATERING REKAR vam pripravimo vrhunsko pogostitev po vaših željah. Na voljo je več vrst menijev, , ki temeljijo na kulinarični raznolikosti in kakovosti.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp