POSESTVO FRJAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO FRJAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POSESTVO FRJAN

   Briše 18, Brise pri Polhovem Gradcu

   Telefon: 041 644 108

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ste si svojo poroko, rojstni dan ali poslovni dogodek zamislili v naravi, kjer se sliši samo petje ptic in šum čebel ter v neposredni bližini Ljubljane? Potem smo mi prava izbira za vas.

  poročna lokacija posestvo frjan

  Posestvo Frjan se nahaja v neposredni bližini Ljubljane, kjer se lahko sprostite in prepustite brezskrbnim trenutkom.

  Želite nekaj posebnega in očarati povabljene? Potem je zabava ali dogodek na našem posestvu kot nalašč za vas, vaše prijatelje ali poslovne partnerje. Našli nas boste v kraju Briše pri Polhovem Gradcu 18 v neposredni bližini Ljubljane med občinama Horjul in Dobrova - Polhov Gradec, kjer se nahaja košček raja na zemlji - Posestvo Frjan.

  Mladoporočenca imata možnost prenočiti v čebelnjaku, kjer se poleg ljubezni naužijeta še aerosola in sprostita v zvoku čebeljega šumenja. Na vašo željo lahko v bližini našega posestva uredimo tudi prenočišča za ostale svate.
  Prostor sprejme cca. 200 oseb, a je vse odvisno od postavitve ambienta in vaših zahtev.

  POROKA

  Poroka je nepozaben dogodek z veliko podrobnostmi na katere morate pomisliti. Seznam se zdi neskončen. Mi smo tukaj, da vaš sanjski dan postane res nekaj posebnega. Zaupajte nam svoje prioritete in želje, mi pa vam bomo pripravili sanjsko poroko. Na razpolago vam bomo na vsakem koraku, tam kjer nas boste potrebovali. Zavedamo se, da so želje vsakega para unikatne.

  NAŠA PONUDBA

  • catering in vse ostalo si izbereta sama, seveda vama lahko pomagamo z nasveti, katerega ponudnika lahko izbereta v naši bližnji okolici
  • možnost postavitve kuhinje na samem posestvu za izbranega ponudnika (catering)
  • make up za nevesto (Facebook: Makeup by Kaja)
  • na voljo so unikatna darila za svate (domači med)
  • na razpolago imamo igrala za otroke, plezalno steno in napihljiva igrala
  • po dogovoru pride tudi Klovn Jaka (Facebook: Klovn Jaka)
  • apiterapija v čebelnjaku
  • medena masaža


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp